Aktywne Wpisy
Ej mirki kręcić aferę? Od grudnia pracuję w nowym kołchozie, jednocześnie regularnie co dwa miesiące oddaję krew, przysługują mi z tego tytułu 2 dni wolne, a pracodawca nie zgadza się na udzielenie dwóch dni.
Kręcić aferę? Inspekcja pracy czy coś innego? Nie zależy mi i tak bo na koniec lutego zmieniam robotę.
#afera #pracbaza #krwiodawstwo #praca #prawo #prawopracy
Kręcić aferę? Inspekcja pracy czy coś innego? Nie zależy mi i tak bo na koniec lutego zmieniam robotę.
#afera #pracbaza #krwiodawstwo #praca #prawo #prawopracy
źródło: 1000005562
Pobierz
Anonek463 +170
Zamówiłem sobie żarówki do samochodu od sprzedającego https://allegro.pl/uzytkownik/fphbropak. Sprzedający napisał mi sms, że nie posiada żarówek i zwraca pieniądze więc wzgodnie z prawdą dodałem opinie na allegro "Sprzedający wystawia produkt którego nie ma na stanie. Nie polecam." Sprzedający mi teraz grozi sądem xD Nieźle się bawicie na tym #allegro #j--------e #humorobrazkowy #heheszki #januszebiznesu #marketplace
źródło: image
Pobierz

Dla mnie jedna z najbardziej matrixowych rzeczy w pracy
#korposwiat #programista15k #robpill #pracbaza #gospodarka
źródło: Zrzut ekranu 2025-01-29 o 11.54.16
Pobierz@jonasz68: to wspiera spotykanie innych ludzi na kawie,papierosie czy w jakimś miejscu gdzie nikt się nie skupia nad swoją pracą tylko raczej ludzie zrelaksowani gadają ze sobą.
Napad lęku od samego patrzenia
@jonasz68: to jest jako forma samokontroli masz sie bac i myslec ze inni zobacza każdy twój błąd i inni maja tak samo reszte zrobi stres
źródło: 1000002282
Pobierz@jonasz68: są jeszcze korporacje które pozwalają na rozmowy z open space zamiast że specjalnie przystosowanych do tego sal?
@mateusz_dzordan5656: ?
@jonasz68: Nie powiedział nikt nigdy
Open space jest łatwiejszy i tańszy do zorganizowania, do tego łatwiej ogarnąć pracowników siedzączych w jednym miejscu niż w 10 pokojach na piętrze.
Nie pracuję w korpo od kilkunastu lat, nie wiem jak wygląda to teraz.
@Deska_o0: no właśnie też mi się wydaje to dziwne delikatnie mówiąc