Aktywne Wpisy

Umeraczyk +121
źródło: temp_file3543969600082289633
Pobierz
ChlopoRobotnik2137 +146
Spanko od strony przepompowni gmina Pongau do oceny
#zlomkiemprzezswiat
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_F3B99CF7-BEC0-4419-8310-B2FFD30E2990-38690-0000053F0C7669C3
Pobierz

Jakbym słyszał mojego brata XD Ten argument jest tak idiotyczny, że nie wierze, że są ludzie którzy go używają.
Przeprowadźmy
To, że Twój argument jest taki, że : Jeśli możesz(czyli tylko za możliwość nie za stan faktyczny) posiadać dzieci to możesz wziąć
@norivtoset: Po pierwsze twoja analogia jest chybiona. Tu nie chodzi o to, że komuś KONKRETNEMU dajemy prawo za samą możliwość, tylko że wstępnie wyodrębniamy grupę, którą w ogóle możemy wziąć pod uwagę w tym przypadku. Prawo podwyżki należy się temu kto w ogóle jest
To oznacza, że osoba dorosła może zawierać małżeństwo z drugą dorosłą osobą. Tylko i aż tyle.
Nie odp mi. Czy wg Cb przed zawarciem małżeństwa trzeba robić badania na bezpłodność?
BTW Kiedy pisałem "nie przeczy mojej tezie" miałem na myśli tezę o "nowince w Europie", ale ok.
XDDDDDDDD
robi się badania dot. kulistości ziemi i czy szczepionki powodują autyzm. Kim jesteś żeby mówić jakie badania są bez sensu?
No i to, że wręcz mówi o tym że zawieranie małżeństw w takich, a takich wypadkach jest prawem każdego człowieka.
Ty to prawo im odbierasz podając argument (dzieci) przeze mnie obalony.
xD Ludzie nie mają żadnych przyrodzonych praw. To jest wymysł czystego chłopskiego rozumu, bardzo mi przykro.
Już za długo trwa ta rozmowa. Małżeństwa jednopłciowe są absurdem, a o absurdach się nie dyskutuje. Celem małżeństwa jest prokreacja i założenie rodziny, reszta jest tego pochodną.