W gorących pojawił się idiotyczny wpis przedstawiający twitt jakiegoś lewackiego randoma. Oczywiście debile z neuropy plusowały go bez zastanowienia się nad jego sensem. Tymczasem LGBT nikt się nie boi (tudzież mało kto się boi), ale brzydzi stąd lewacki termin "homofobia" tak naprawdę nie istnieje, zamiast niego powinno być stosowane misohomo/mizohomo(seksualizm), od "misos" odznaczającego wstręt.
Gender to po prostu czysty debilizm i zsługuje na potępienie, tak samo jak antyszczepionkowcy czy płaskoziemcy, choć nie dziwi mnie tak duży odsetek lewaków głoszących takie bzdury skoro lewaków jest najwięcej również wśród antyszczepionkowców czy płaskoziemców.
Strach (a właściwie niechęć póki co) przed uchodźcami jest natomiast jak najbardziej uzasadniony, spytajcie się kobiet w Niemczech, Szwecji czy Francji czy czują się tam bezpieczne po zmroku albo obejrzyjcie filmiki ze szkolnych bójek, w których grupy ciapatych tłuką białego dzieciaka, który nie może im nic zrobić, bo "rasizm".
Niemców aktualnie nikt się nie boi, jedynie gospodarczo mogą nam dowalić, więc takie obawy akurat rozumiem.
Ruscy są nieprzewidywalni i nie podskakiwanie im jest raczej wskazane, bo prawda jest taka, że nawet NATO niewiele by nam pomogło gdyby chcieli zaatakować.
Nie wiem o co chodzi ze "spiskiem Brukseli", ale jeśli chodzi o faworyzowanie Niemiec i Francji to jest to fakt i nie ma co tu dyskutować.
Reszty nie chce mi się komentować, bo tak głupiej tezy właściwie nie trzeba obalać, ona sama się obala i tylko debile plusują takie wpisy.
No i najlepsze na koniec, to lewacy "boją" się wszystkiego i są przeciw wolności słowa. Jest to doskonale widoczne na wykopie, napiszesz "pedał" w nieodpowiednim kontekście i post poleci, bo lewacka moderacja również "boi się" prawdy i nazywania rzeczy po imieniu, wytkniesz hipokryzję żydów i nazwiesz ich po imieniu - post poleci, itd. itd.
@RandomowyMetal: Czyli sam przyznajesz, że to lewaki się boją i usuwają wszystko jak leci pod pretekstem "obrażania" (które również można podpiąć pod strach). QED.
@Bethesda_sucks: XDD, ty, weź mi kurna nie wciskaj słów których nie powiedziałem, z samego rana.
To Prawaki mają buldoopy o wszystko łącznie z teczową aureolą i "cipkomaryją" P---------e coś o prowokacjach a potem n-----------e kamieniami po Bogu ducha winnych ludziach, a w cięższym przypadku dwie wasze tuzy intelektu stwierdziły że spróbują z b---ą. K---a jak taki akt agresji nie jest dowodem na prawackie obrsranie się ze strachu, to ja nie wiem co
@Bethesda_sucks: I to jest głos rozsadku oddzielajacy ludzi którzy widzą świat przez pryzmat uczuć a tych którzy jednak widzą tą podszyta prawdę. Bardzo mi się podoba nowe określenie. Może lekka modyfikacja na Homomizm jako obrzydzienie deprawacjami Homoseksualnumi. #homomizm
@Kaijot: w sumie mówi prawdę, bo z perspektywy kuca wszystko poza panem januszem to lewactwo. Ergo, nawet jeśli sam pan janusz jest czubem i proepidemikiem, to i tak więcej jest w tych ruchach lewaków niż pana janusza. Więc prawda.
Tymczasem LGBT nikt się nie boi (tudzież mało kto się boi), ale brzydzi stąd lewacki termin "homofobia" tak naprawdę nie istnieje, zamiast niego powinno być stosowane misohomo/mizohomo(seksualizm), od "misos" odznaczającego wstręt.
@Bethesda_sucks: przecież w niedawnym sondażu przeprowadzonego przez IPSOS dla OKO.press wyszło, że Polacy najbardziej boją się LGBT i gender. Uwaga, powtarzam, BOJĄ, nie brzydzą, więc bardzo ładne fikołki. A żeby było zabawniej, są to obawy prawej strony, głównie męskiej.
@Bethesda_sucks: Się dziwisz ze prawaka nikt nie wierzy ? To po co na pierwszy rzut dajesz clickbaitowy opis artykułu który zgoła jest inny :p taka tam mała manipulacja
@Bethesda_sucks: cieszę się, że tak mój wpis zaswędział.
W polemikę nie wchodzę, bo te głupoty obalane były tu już milion razy i nie ma sensu pisać tego znowu, bo to jak tłumaczyć całki w świńskiej zagrodzie.
Jednak w jednym miejscu ośmieszyłeś się wybitnie:
Migalski to nie żaden "lewacki random", ale "polski politolog, doktor habilitowany nauk społecznych, nauczyciel akademicki, publicysta polityczny i polityk, poseł do Parlamentu Europejskiego VII kadencji." Związany był
@Bethesda_sucks: Ja p------ę i jak w tym kraju kiedykolwiek ma być dobrze jak ludzie plują na siebie jadem o takie błahostki jak orientacja seksualna ( ͡°ʖ̯͡°)
Mam chociaż nadzieję, że kolejne pokolenie będzie miało w------e w wasze chore wojenki na temat LGBT czy gender i będzie żyło po swojemu w zgodzie, a nie uprawiało jakieś januszowe starcia w internecie
Gender to po prostu czysty debilizm i zsługuje na potępienie, tak samo jak antyszczepionkowcy czy płaskoziemcy, choć nie dziwi mnie tak duży odsetek lewaków głoszących takie bzdury skoro lewaków jest najwięcej również wśród antyszczepionkowców czy płaskoziemców.
Strach (a właściwie niechęć póki co) przed uchodźcami jest natomiast jak najbardziej uzasadniony, spytajcie się kobiet w Niemczech, Szwecji czy Francji czy czują się tam bezpieczne po zmroku albo obejrzyjcie filmiki ze szkolnych bójek, w których grupy ciapatych tłuką białego dzieciaka, który nie może im nic zrobić, bo "rasizm".
Niemców aktualnie nikt się nie boi, jedynie gospodarczo mogą nam dowalić, więc takie obawy akurat rozumiem.
Ruscy są nieprzewidywalni i nie podskakiwanie im jest raczej wskazane, bo prawda jest taka, że nawet NATO niewiele by nam pomogło gdyby chcieli zaatakować.
Nie wiem o co chodzi ze "spiskiem Brukseli", ale jeśli chodzi o faworyzowanie Niemiec i Francji to jest to fakt i nie ma co tu dyskutować.
Reszty nie chce mi się komentować, bo tak głupiej tezy właściwie nie trzeba obalać, ona sama się obala i tylko debile plusują takie wpisy.
W załączniku przykład Niemki niemal rozjechanej przez islamskiego kierowcę, który później wysiadł i ją znokautował (news sprzed paru dni):
https://www.bild.de/regional/koeln/koeln-aktuell/koeln-ich-wurde-beim-fahrradfahren-k-o-geschlagen-67008614.bild.html
#4konserwy #bekazlewactwa #polska #husaria #uchodzcy
źródło: comment_fiQJlNpS8PkdBgnvIeLvD35qqcCi5CUu.jpg
PobierzA to tylko część z newsów z tego tygodnia.
źródło: comment_S5mG2T0nguoIC8chGhYjsuhgPhTztZGu.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
XDD, ty, weź mi kurna nie wciskaj słów których nie powiedziałem, z samego rana.
To Prawaki mają buldoopy o wszystko łącznie z teczową aureolą i "cipkomaryją"
P---------e coś o prowokacjach a potem n-----------e kamieniami po Bogu ducha winnych ludziach, a w cięższym przypadku dwie wasze tuzy intelektu stwierdziły że spróbują z b---ą.
K---a jak taki akt agresji nie jest dowodem na prawackie obrsranie się ze strachu, to ja nie wiem co
@Bethesda_sucks: nie jest ci głupio tak kłamać z samego rana?
źródło: comment_wbnYCestIL7VHMqVEssPOZlJyJIKqXE8.jpg
Pobierz@Bethesda_sucks: przecież w niedawnym sondażu przeprowadzonego przez IPSOS dla OKO.press wyszło, że Polacy najbardziej boją się LGBT i gender. Uwaga, powtarzam, BOJĄ, nie brzydzą, więc bardzo ładne fikołki. A żeby było zabawniej, są to obawy prawej strony, głównie męskiej.
Taaa to dlaczego w październikowym badaniu Kantar dot. największych zagrożeń XXI w. aż 24% wybrało LGBT? Z obrzydzenia?
@Bethesda_sucks: no patrz, a jak to jest że grupy antyszczepów i płaskoziemców najbardziej się pokrywają z tymi którzy chcą wymordować gejów XD
jest jedna partia antyszczepionkowców i płaskoziemców w sejmie. Konfederacja, złe lewaki xD
piękny post ukazujący całą prawdę o lewackich hipokrytach ;D
W polemikę nie wchodzę, bo te głupoty obalane były tu już milion razy i nie ma sensu pisać tego znowu, bo to jak tłumaczyć całki w świńskiej zagrodzie.
Jednak w jednym miejscu ośmieszyłeś się wybitnie:
Migalski to nie żaden "lewacki random", ale "polski politolog, doktor habilitowany nauk społecznych, nauczyciel akademicki, publicysta polityczny i polityk, poseł do Parlamentu Europejskiego VII kadencji." Związany był
LGBT to niebezpieczna ideologia, która demoralizuje dzieci. Obawiają się jej skutków.
Mam chociaż nadzieję, że kolejne pokolenie będzie miało w------e w wasze chore wojenki na temat LGBT czy gender i będzie żyło po swojemu w zgodzie, a nie uprawiało jakieś januszowe starcia w internecie