Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@Bethesda_sucks: I to jest głos rozsadku oddzielajacy ludzi którzy widzą świat przez pryzmat uczuć a tych którzy jednak widzą tą podszyta prawdę. Bardzo mi się podoba nowe określenie. Może lekka modyfikacja na Homomizm jako obrzydzienie deprawacjami Homoseksualnumi. #homomizm
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 32
@Bethesda_sucks:

Tymczasem LGBT nikt się nie boi (tudzież mało kto się boi), ale brzydzi

Taaa to dlaczego w październikowym badaniu Kantar dot. największych zagrożeń XXI w. aż 24% wybrało LGBT? Z obrzydzenia?
  • Odpowiedz
Gender to po prostu czysty debilizm i zsługuje na potępienie, tak samo jak antyszczepionkowcy czy płaskoziemcy,

@Bethesda_sucks: no patrz, a jak to jest że grupy antyszczepów i płaskoziemców najbardziej się pokrywają z tymi którzy chcą wymordować gejów XD

choć nie dziwi mnie tak duży odsetek lewaków głoszących takie bzdury skoro lewaków jest najwięcej również wśród antyszczepionkowców czy płaskoziemców.

jest jedna partia antyszczepionkowców i płaskoziemców w sejmie. Konfederacja, złe lewaki xD
  • Odpowiedz
@Bethesda_sucks: cieszę się, że tak mój wpis zaswędział.

W polemikę nie wchodzę, bo te głupoty obalane były tu już milion razy i nie ma sensu pisać tego znowu, bo to jak tłumaczyć całki w świńskiej zagrodzie.

Jednak w jednym miejscu ośmieszyłeś się wybitnie:

Migalski to nie żaden "lewacki random", ale "polski politolog, doktor habilitowany nauk społecznych, nauczyciel akademicki, publicysta polityczny i polityk, poseł do Parlamentu Europejskiego VII kadencji." Związany był
  • Odpowiedz
  • 4
@dziara1429

Taaa to dlaczego w październikowym badaniu Kantar dot. największych zagrożeń XXI w. aż 24% wybrało LGBT

LGBT to niebezpieczna ideologia, która demoralizuje dzieci. Obawiają się jej skutków.
  • Odpowiedz