Wpis z mikrobloga

W gorących pojawił się idiotyczny wpis przedstawiający twitt jakiegoś lewackiego randoma. Oczywiście debile z neuropy plusowały go bez zastanowienia się nad jego sensem. Tymczasem LGBT nikt się nie boi (tudzież mało kto się boi), ale brzydzi stąd lewacki termin "homofobia" tak naprawdę nie istnieje, zamiast niego powinno być stosowane misohomo/mizohomo(seksualizm), od "misos" odznaczającego wstręt.

Gender to po prostu czysty debilizm i zsługuje na potępienie, tak samo jak antyszczepionkowcy czy płaskoziemcy, choć nie dziwi mnie tak duży odsetek lewaków głoszących takie bzdury skoro lewaków jest najwięcej również wśród antyszczepionkowców czy płaskoziemców.

Strach (a właściwie niechęć póki co) przed uchodźcami jest natomiast jak najbardziej uzasadniony, spytajcie się kobiet w Niemczech, Szwecji czy Francji czy czują się tam bezpieczne po zmroku albo obejrzyjcie filmiki ze szkolnych bójek, w których grupy ciapatych tłuką białego dzieciaka, który nie może im nic zrobić, bo "rasizm".

Niemców aktualnie nikt się nie boi, jedynie gospodarczo mogą nam dowalić, więc takie obawy akurat rozumiem.

Ruscy są nieprzewidywalni i nie podskakiwanie im jest raczej wskazane, bo prawda jest taka, że nawet NATO niewiele by nam pomogło gdyby chcieli zaatakować.

Nie wiem o co chodzi ze "spiskiem Brukseli", ale jeśli chodzi o faworyzowanie Niemiec i Francji to jest to fakt i nie ma co tu dyskutować.

Reszty nie chce mi się komentować, bo tak głupiej tezy właściwie nie trzeba obalać, ona sama się obala i tylko debile plusują takie wpisy.

W załączniku przykład Niemki niemal rozjechanej przez islamskiego kierowcę, który później wysiadł i ją znokautował (news sprzed paru dni):
https://www.bild.de/regional/koeln/koeln-aktuell/koeln-ich-wurde-beim-fahrradfahren-k-o-geschlagen-67008614.bild.html

#4konserwy #bekazlewactwa #polska #husaria #uchodzcy
Bethesda_sucks - W gorących pojawił się idiotyczny wpis przedstawiający twitt jakiego...

źródło: comment_fiQJlNpS8PkdBgnvIeLvD35qqcCi5CUu.jpg

Pobierz
  • 100
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

LGBT to niebezpieczna ideologia, która demoralizuje dzieci. Obawiają się jej skutków.

@Volki: Możesz napisać jakie to są skutki tej "ideologii lgbt"?

choć nie dziwi mnie tak duży odsetek lewaków głoszących takie bzdury skoro lewaków jest najwięcej również wśród antyszczepionkowców czy
  • Odpowiedz
Mam chociaż nadzieję, że kolejne pokolenie będzie miało w------e w wasze chore wojenki na temat LGBT czy gender

@Dank_Memes: Zoomersi już są o wiele bardziej tolerancyjni (efekt edukacji), więc idzie lepsze. Na tym portalu bardzo ładnie widać jak Sebiksy ewoluują powoli w Januszy i p------ą takie smutne wpisy o tym, jak to geje niszczą naturalny porządek świata.
  • Odpowiedz
@Wuxian: To już nie można czuć obrzydzenia do czegoś? Przecież to naturalny odruch, o ile się tego nie uzewnętrznia.
Nie muszę ich lubić. Sama myśl o tym budzi we mnie negatywne odczucia.
  • Odpowiedz
To już nie można czuć obrzydzenia do czegoś? Przecież to naturalny odruch, o ile się tego nie uzewnętrznia.

Nie muszę ich lubić. Sama myśl o tym budzi we mnie negatywne odczucia.

@pobozny: można, mnie np. obrzydza pissing i koprofilia, ale nie opluwam ludzi, których to kręci, nie obrażam ich, nie odbieram im praw, w ogóle nic z tym nie robię. Żyją wokół mnie, pewnie z jakimś gadam na co dzień,
  • Odpowiedz
to co łączy osoby idące na marszach równości

@Althorion: Służę uprzejmie

Liberalizm (łac. liberalis – wolnościowy, od łac. liber – wolny) – ideologia i kierunek polityczny, według którego wolność jest nadrzędną wartością, ma charakter indywidualistyczny i przeciwstawia się kolektywizmowi. Innymi wartościami cenionymi przez liberałów są wartości demokratyczne i prawa obywatelskie czy własność prywatna i wolny rynek.
  • Odpowiedz
@johny-kalesonny: czyli liberalizm jest, w Twojej opinii, najwęższą możliwą ideologią, do której można zakwalifikować tych ludzi i już nie da się powiedzieć, że reprezentują oni jakiś jego możliwy podzbiór właściwy?

Oprócz tego, jesteś także przekonany, że osoby tam manifestujące cenią „wartości demokratyczne i prawa obywatelskie czy własność prywatna i wolny rynek”, w szczególności te dwie ostatnie, wyróżnione rzeczy?
  • Odpowiedz
czyli liberalizm jest, w Twojej opinii, najwęższą możliwą ideologią, do której można zakwalifikować tych ludzi i już nie da się powiedzieć, że reprezentują oni jakiś jego możliwy podzbiór właściwy?

@Althorion: W tym przykładzie - tak, zgadza się. Ponieważ termin "ideologia LGBT" wymyślili polscy biskupi, którzy w ten sposób chcą podkreślić arbitralność żądań osób lgbt. Definicja na sjp jest dość uboga, na wikipedii masz :

Mianem ideologii określa się każdy zbiór uporządkowanych
  • Odpowiedz
@Bethesda_sucks: prawaki:

hehe my się giejuw i lewakuw nie boimy!!!!!!

tymczasem te same prawaki:

K---A GEJE Z ŻYDAMI RZĄDZĄ ŚWIATEM!!!!!!!!! CAŁY ŚWIAT ROBI WSZYSTKO POD NICH!!!!!!!!!!!! WSZĘDZIE GEJE I LEWAKI!!!!!!!!!!!!! WSZYSCY CHCĄ SIĘ DOBRAĆ DO MOJEJ D--Y AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! TO NIE STRACH... TO... TO.... TO PO PROSTU OBRZYDZENIE ŁEEE ŁEEEEE K----N RATUJ
  • Odpowiedz
@johny-kalesonny:

Ponieważ termin "ideologia LGBT" wymyślili polscy biskupi, którzy w ten sposób chcą podkreślić arbitralność żądań osób lgbt.

To, kto wymyślił jakiś termin i z jakimi zamiarami nie ma żadnego wpływu na istnienie opisywanego zjawiska.

Definicja na sjp jest dość uboga, na wikipedii masz
  • Odpowiedz
Ale wiesz, ze narysowanie aureoli w kolorach tęczy nie jest obraźliwe?

@norivtoset: kto decyduje o tym, czy coś jest obraźliwe? Nadawca czy odbiorca wypowiedzi?

Bo obie te możliwości są na swój sposób sensowne, ale środowiska lewicowe lubią sobie wybierać, które aktualnie wolą, i tak nazywanie kogoś niezgodnie z jego płcią jest uznawane za obraźliwe, bo kogoś obraża (chociaż wypowiadający uznaje to za poprawne sformułowanie, wg swojego rozumienia płci jako wyłącznie
  • Odpowiedz
Reszty to już nawet nie ma co komentować, hurr durr, my się ich nie boimy, tylko brzydzimy...

Obrzydzenie drugim człowiekiem jest nawet jeszcze większym s-----------m no ale to trzeba mieć mózg by to ogarnąć.

@RandomowyMetal: dzbanie
nie chodzi o obrzydzenie drugim człowiekiem (choholik malutki co?), tylko obrzydzenie obnoszeniem się homosiów swoją orientacją seksualną
parady równości czy dumy z bycia homo xDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz