Aktywne Wpisy
krytyk1205 +66
Robert Lewandowski u Moniki Olejnik o tanecznej pasji żony
"Jak się okazuje Robert Lewandowski nie ma problemu ani z pasją żony, ani z samym tańcem. - Ja sam zacząłem tańczyć, ja lubię tańczyć, nie mam problemu z tańcem. Od wielu lat na parkiecie potrafiłem tańczyć. Nawet jak Ania zaczęła tańczyć, to też razem z Anią tańczyłem - wyznał Monice Olejnik.
Piłkarz podkreśla jednak, że w Hiszpanii, gdzie obecnie mieszkają, podejście do tańca
"Jak się okazuje Robert Lewandowski nie ma problemu ani z pasją żony, ani z samym tańcem. - Ja sam zacząłem tańczyć, ja lubię tańczyć, nie mam problemu z tańcem. Od wielu lat na parkiecie potrafiłem tańczyć. Nawet jak Ania zaczęła tańczyć, to też razem z Anią tańczyłem - wyznał Monice Olejnik.
Piłkarz podkreśla jednak, że w Hiszpanii, gdzie obecnie mieszkają, podejście do tańca
Cinoski +14
Ile książek wiedźmina wypuścił Andrzej Sapkowski? Ile mniej więcej mają stron?
Jestem strasznym antyfanem czytania. Za małolata,a w sumie też trochę później (tak wychodziły) przeczytałem całą serię Harry Potter. Jedyne co mnie wciągnęło na tyle, że czytałem z ciekawością, a resztę miałem gdzieś(streszczenia) Teraz mam taką myśl, że może książki o wiedżminie to jest to coś co mnie zainteresuje. Grałem we wszystkie gry z tej serii.
Dosyć dobrze przypadł mi też do gustu ostatni serial netflixa.
#wiedzmin #wiedzmin3 #ksiazki #ksiazka #sapkowski #literatura
Jaka jest jednak Wasza opinia co do tego tworu?
Zaznaczam, że bardzo nie lubię czytać ( ͡° ͜ʖ ͡°)