Aktywne Wpisy

XkemotX +379
Nie warto pomagać ludziom #zalesie #w---w #inpost
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę
źródło: temp_file6479197661783178535
Pobierz
HoroLive +30
Zdecydowaliśmy się robić dziecko przy 2 lekko powyżej minimalnej krajowej oboje po 4,2k. Plusem jest to, że mam własne M 2 pokoje, a żona pół domu i pół działki. No ale mam nadzieję, że wyżyjemy. Podejrzewam, że bardzo dużo osób ma lepiej od nas, zwłaszcza z wypłatami a są sknerami i egoistami i się nie decydują. #dzieci #zwiazki #rodzina #dom

źródło: comment_1SfSmatBXhkXL9VfSWPJRbCtGXkzb493.jpg
PobierzDzisiaj przy eleganckim obiedzie swiatecznym, po dwoch kieliszkach przyznala sie ile tej emerytury dostaje.
5800pln
Chyba za 350 tysiecy #krakow
@dzieju41: Na Górnym Śląsku masa ludzi dostała tak mieszkania hutnicze, górnicze. Wystarczyło popracować dwa, trzy lata w jakimś zakładzie.
W Szczecinie podobno masa jest osiedli gdzie mieszkania dostali wojskowi, marynarze, pracownicy statków, Polska Żegluga Morska czy kolejarze. Mój wujas dostał 60m2 za bycie kucharzem na statku
@dzikdzikdzik: no ale bez przesady w drugą stronę. Teraz jest trudniej, ale jak nie chcesz kupić 80m2 w centrum dużego miasta to żaden kredyt do śmierci Ci nie grozi. Nie wiem skąd ludzie to sobie ubzdurali, widocznie nie potrafią szukać mieszkania na miarę swoich możliwości tylko chcą od razu z grubej rury jak idioci się zadłużyć. Z jednej strony barykady polscy januszoboomerzy którzy wszystko dostali od państwa
@Portowiec: Na kopalni też wystarczyło robić na kuchni czy innym niedołowym stanowisku.
@Krupier: No na Śląsku też do budowy osiedli