@ImInLoveWithTheCoco: Ja j---e, p------------e bezrefleksyjnie amerykańskie memy, które u nas nie pasują, i nawet nie potraficie ich poprawnie użyć wy konserwatywne matoły xD.
@MrPawlo112: Jak wspomniałem, jest to na podstawie własnych obserwacji wynikających z codziennego kontaktu z wielorasowym społeczeństwem i poruszaniu różnych tematów.
@Aeon: Dopiero po regularnym wchodzeniu na wykop uświadomiłem sobie jak wielu rasistów jest wśród Polaków. Skala tego dziwacznego zjawiska jest niewyobrażalna.
dlaczego zawsze kobiety bronia wciskania homo propagandy?
@calinowski: Może po prostu nie każdy jest takim debilem żeby doszukiwać się propagandy w tym, że w kilku serialach jest wątek homoseksualny. To z wami jest problem, bo wy jesteście uprzedzeni i macie syndrom oblężonej twierdzy.
źródło: comment_Vfww4UjTNDnoZsehmYtsyGo8vKxYGyKu.jpg
Pobierz@ImInLoveWithTheCoco
@ImInLoveWithTheCoco: kiedy przygłupy adaptują modne powiedzonko do każdej możliwej okazji xDDD
@GrubyKacper: Jakiś losowy artykuł ? Bo jeszcze się z takim czymś nie spotkałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
az tak latwo wami manipulowac?
@calinowski: Może po prostu nie każdy jest takim debilem żeby doszukiwać się propagandy w tym, że w kilku serialach jest wątek homoseksualny. To z wami jest problem, bo wy jesteście uprzedzeni i macie syndrom oblężonej twierdzy.