Aktywne Wpisy

tobaccotobacco +1126
#wybory
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.

bo-banley +822
#konfederacja #wybory
Jestem skłonny uwierzyć w to, że Karina Bosak wygrała z Korwinem, bo ludzie przeczytali tylko nazwisko, myśląc, że głosują na Krzysia xd
Jestem skłonny uwierzyć w to, że Karina Bosak wygrała z Korwinem, bo ludzie przeczytali tylko nazwisko, myśląc, że głosują na Krzysia xd

@ImInLoveWithTheCoco
@ImInLoveWithTheCoco: kiedy przygłupy adaptują modne powiedzonko do każdej możliwej okazji xDDD
@Wejszlo: Czyli takim jak setting w którym dzieje się Wiedźmin. Ten w serialu nie trzyma się kanonu i dlatego jest #!$%@?. /Thread
@GrubyKacper: Jakiś losowy artykuł ? Bo jeszcze się z takim czymś nie spotkałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
az tak latwo wami manipulowac?
W tym serialu, na podstawie tych książek, podane w tej formie (czarni obsadzeni losowo), to jest podobny zgrzyt jak karzełki grające krasnoludów.
Odniesienie do przekroju etnicznego społeczeństw w realu nie ma tu zbyt wiele do rzeczy.
@Wejszlo: o, też zawołam bo widzę, że mirabelka nie trybi.
@Kosancz: A w takich Stanach, stary tam to cywilizacja, a Oskary i tak otrzymują prawie wyłącznie biali( ͡° ͜ʖ ͡°)
@calinowski: Może po prostu nie każdy jest takim debilem żeby doszukiwać się propagandy w tym, że w kilku serialach jest wątek homoseksualny. To z wami jest problem, bo wy jesteście uprzedzeni i macie syndrom oblężonej twierdzy.