Aktywne Wpisy
mpetrumnigrum +57
#heheszki #niebieskiepaski
Powiedz jak jesteś stary nie mówiąc że jesteś stary, ja zacznę:
-w mojej pierwszej legalnej pracy nauczyłem się klepać kosę.
-do chlewika wieczorami chodziłem z lampą naftową.
-używałem specjalnego mieszadła do benzyny z olejem zanim wlewałem paliwo do zbiornika samochodu.
Powiedz jak jesteś stary nie mówiąc że jesteś stary, ja zacznę:
-w mojej pierwszej legalnej pracy nauczyłem się klepać kosę.
-do chlewika wieczorami chodziłem z lampą naftową.
-używałem specjalnego mieszadła do benzyny z olejem zanim wlewałem paliwo do zbiornika samochodu.

MrSzakal +391
Nawiedzili Cię Porwity Hooligans. Daj plusa, a nikomu nie stanie się krzywda.
#heheszki #humorobrazkowy
#heheszki #humorobrazkowy
źródło: IMG_3517
Pobierz

Miałem kiedyś taki problem że po prostu ciągle śmierdziało mi z ust.
Najpierw poruszyłem temat u dentysty. Stwierdził że może to być od próchnicy i trzeba wyleczyć wszystkie zęby. Zrobione. Nie pomogło.
Potem poszedłem do rodzinnego. Stwierdził, że mogę mieć grzybicę języka. Leczył mnie na grzybice języka. Zero efektu.
Potem poszedłem do laryngologa. Stwierdził że żadnej grzybicy nie mam i ogólnie on po obejrzeniu mojej jamy ustnej nie stwierdził niczego, co mogłoby powodować brzydki zapach, więc zalecił mi żebym poszedł do pulmonologa (bo to może być od płuc) i do gastrologa (bo to może być od układu pokarmowego).
U dentysty i laryngologa oczywiście byłem prywatnie za hajs.
Pewnego dnia stanąłem sobie przed lustrem i zacząłem grzebać paluchem w gębie. Nacisnąłem na migdałek. Wyszło z niego tyle białego syfu (kamienia migdałkowego), że byłe w szoku że taka ilość tego się tam zmieściła. Z drugiego to samo. Okazało się że mam kamień i ropę w migdałkach i trzeba je usunąć. Po usunięciu smród zniknął.
3 wielkich Panów Doktorów po cienszkich studiach oglądało przy pomocy narzędzi, w komfortowy sposób moją jamę ustną i żaden nie znalazł takiej banalnej przyczyny. Ja debil znalazłem ją grzebiąc sobie paluchem w gębie.
Za tego laryngologa który stwierdził że wszystko jest dobrze i chciał mnie odesłać do kolejnych konowałów zapłaciłem 300zł (za ok 7 min wizyty).
Taki ich obraz.
#lekarz100k #medycyna #konowalposting
Jako najbardziej prawdopodobną wskazał właśnie migdałki.
źródło: image
Pobierz@z0mb1e: bo model był szkolony na dokumentacji medycznej, a oni ze starych podręczników z lat 70tych
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wiemy, czy OP nie miał próchnicy i grzybicy języka. Nieleczona próchnica jest jedynym z czynników rozwoju grzybicy języka. Obie te rzeczy mogły przyczynić się do złego zapachu. Zobacz co Qwen wypluje, jeżeli nie podasz informacji, że przeliczyłeś zęby i grzybicę języka.
Wygląda, jakby laryngolog nie był zbyt udany.
Pobierz@ShadowDancer: czytanie ze zrozumiemiem się kłania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przemęczenie po 4 jednoczesnych dyżurach dało się we znaki? xD
PobierzNo i
@ShadowDancer: Wiemy. Jesteś konowałem, że ignorujesz to o czym mówi pacjent? xD
Każdy wie, że empatii z LLM nie da się zastąpić żadnym człowiekiem.
@gram_w_mahjonga: Lekarz miał przecież dokładnie takie same informacje jak AI. Myślisz że jak poszedłem do laryngologa to mu nie mówiłem o tym że już sobie poleczyłem zęby oraz że rodzinny stwierdził mi grzybice języka? Oczywiście że to powiedziałem na wstępie