@Reniferus: Odpowiedz mi na jedno zajebiście ważne pytanie, kogo to interesuje i po co wolasz tych co nie plusowali? Ja tu myślałem że na święta renifer składa życzenia a to jakiś random chwali się że poszedł na randkę...
@m0rgi: wyluzuj się, chłopie. Dlaczego ludzi tak drażni te wołanie? Napisałeś komentarz to wołam i tyle. Nie podoba Ci się post to ignorujesz i koniec. Więcej czasu zmarnowaleś na napisanie swojego komentarza. Przecież przeprosił jakby komuś się to nie spodobało, a życzenia złożyłem ale życzę Ci jeszcze lepszego humoru, bo widzę, że masz zły dzień.
Opinia ta sama. Coś małego co byłoby skojarzone z waszymi rozmowami, ok. Żadnych misiowych bzdetów. Ew jak już coś musisz to pewnie lubi kawę/herbatę. Kup jej np parę małych torebeczek herbaty. I ciasteczka. Nie wierzę że ciasteczka to zły pomysł.
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
Ja tu myślałem że na święta renifer składa życzenia a to jakiś random chwali się że poszedł na randkę...
Napisałeś komentarz to wołam i tyle. Nie podoba Ci się post to ignorujesz i koniec. Więcej czasu zmarnowaleś na napisanie swojego komentarza.
Przecież przeprosił jakby komuś się to nie spodobało, a życzenia złożyłem ale życzę Ci jeszcze lepszego humoru, bo widzę, że masz zły dzień.
1)wciąż za wcześnie
2)jeśli nawiążesz świąt, będzie 1) lub będzie jej głupio, że sama niczego nie ma
Zapraszając mnie do domu coś powinienem jej dać czy w ogóle nic?
Jeśli tak to winko byłoby spoko opcją, jeżeli otworzy od razu to dalej pójdzie z górki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ew jak już coś musisz to pewnie lubi kawę/herbatę. Kup jej np parę małych torebeczek herbaty. I ciasteczka. Nie wierzę że ciasteczka to zły pomysł.