Aktywne Wpisy

Badmanek +261
#milliebobbybrown #logikarozowychpaskow #strangerthings
Nigdy nie zrozumiem, jak ona mogła doprowadzić się do momentu, że w wieku 21 lat wygląda na 41
Nigdy nie zrozumiem, jak ona mogła doprowadzić się do momentu, że w wieku 21 lat wygląda na 41
źródło: temp_file3989706549420523953
Pobierz
Pan_Slon +288
Rozmawiam sobie z córka(7 lat za chwile) nt włosów i czesania, mówi że będzie musiała umyć włosy ale jak mama jej myje to woda leci jej do oczu, a mama mówi, ze ona tak musi. Córka mówi, że nie lubi tego i nie chce żeby mama myła jej włosy.
Pytam czy jak ją myję to nadal polewa ją zimną wodą bo nie czeka aż z prysznica poleci ciepła woda?
Mała odpowiada że tak, mama
Pytam czy jak ją myję to nadal polewa ją zimną wodą bo nie czeka aż z prysznica poleci ciepła woda?
Mała odpowiada że tak, mama

Gdyby ktoś był ciekawy, to tak na szybko, w porównaniu do Pi-hole:
Na plus:
Można ustawić różne filtry dla różnych urządzeń,
Można kilkoma kliknięciami zablokować najpopularniejsze socialmedia (w sam raz kiedy trzeba coś zrobić bez rozpraszania uwagi)
Można zablokować kilkoma kliknięciami strony dla dorosłych (w sam raz dla osób z dziećmi, albo dla kogoś na #nofapchallenge ( ͡~ ͜ʖ ͡°) )
Na minus:
Dashboard trochę skromniejszy niż w Pi-hole,
Nie da się dodać na raz wielu list z filtrami, trzeba to robić pojedynczo...
#linux #pihole #adguard #siecikomputerowe #raspberrypi
źródło: comment_s3LnIkmNURrOg8VMTMeyLNXS5Fvs9ixJ.jpg
Pobierz@size: na GitHubie masz dokładniejsze porównanie, dla mnie akurat dwie pierwsze opcje były dość istotne.
Oba projekty działają na takiej samej zasadzie ;)
https://discourse.pi-hole.net/t/how-do-i-block-ads-on-youtube/253
Niektóre filmy (bardzo rzadko się to zdarza) w androidowej apce nie odtwarzają się i wyświetlają błąd i myślę że "YouTube filters for Pi hole" to powoduje. Chyba ją usunę.
Miałem też problem z facebookowym messengerem, ale wystarczyło dodać kilka domen do wyjątków.
Jeśli używasz AdGuarda to wystarczy to poniżej wkleić w pole "Niestandardowe