Wpis z mikrobloga

@Valsorim: Drogi użytkowniku wykop. Właśnie wygrałeś w naszym serwisie nowe alusy do dowolnego modelu auta. Bardzo proszę o podanie imienia i nazwiska oraz adresu na jaki możemy wysłać nagrodę.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
Nie żebym go bronił, bo gość na filmie to zwykły osiedlowy debil, ale skąd pewność że to ta sama osoba, co ten film udostępniła na yt i wykopie?
  • Odpowiedz
O ku#wa, jaki debil xD sam na siebie publikuje materiał dowodowy :D

@Valsorim gratuluję, własnie załatwiłeś sobie utratę prawka na własne życzenie. Mirrory już są z tego co widziałem więc nie musisz usuwać filmu z YT
  • Odpowiedz
Tak wsm. jaką macie pewność, ze to jego film? Może gdzieś znalazł film i wrzucił na swój kanał, warto też wspomnieć o opisie filmu, "przejazd radiowozu za ambulansem".
  • Odpowiedz
@ivall: Jestem właścicielem kanału na Yt lecz nie jestem autorem nagrania.
Film nadeszłany mi przez osobę trzecia
Na moje akcja na nagraniu dzieje się na dk5 wjazd do poznania od strony komornik.
  • Odpowiedz
@Valsorim: @ivall: mhm czyli sytuacja w skrócie :

Osoba trzecia wysyła Valsorimu film. Ot tak. Pewnie nawet się nie znają i nie ma pojęcia kto to.ten wstawia go na YouTube bez żadnego opisu, zatytułowany 'Tak się jeździ ludzie'.

Zaczyna się chryja więc edytuje opis, dodając że jest to przejazd radiowozu. Czyli @valsorim ta osoba trzecia to policjant bo skąd by
  • Odpowiedz