Aktywne Wpisy

cheture +18
jakie macie plany na piątek wieczur
lyncz +156
TL;DR:
Pamiętacie moją nówkę sztukę Konę, która zdechła po 700 km, a krakowskie ASO potrzebowało 2 tygodni na ściągnięcie akumulatora? Dziś rano zadzwonili: "Naprawione, można odbierać!". Urwałem się z roboty, przedzierałem przez zakorkowany Kraków ponad godzinę. Odbieram auto, wyjeżdżam za bramę serwisu i... na deskę wjeżdża czerwona ikona braku ładowania xD. Wrócili do punktu wyjścia. Rzuciłem im kluczykami na blat, zrównałem ich procedury z ziemią i zostawiłem tam ten złom.
Wersja dla koneserów korpo-absurdu:
Mirki,
Pamiętacie moją nówkę sztukę Konę, która zdechła po 700 km, a krakowskie ASO potrzebowało 2 tygodni na ściągnięcie akumulatora? Dziś rano zadzwonili: "Naprawione, można odbierać!". Urwałem się z roboty, przedzierałem przez zakorkowany Kraków ponad godzinę. Odbieram auto, wyjeżdżam za bramę serwisu i... na deskę wjeżdża czerwona ikona braku ładowania xD. Wrócili do punktu wyjścia. Rzuciłem im kluczykami na blat, zrównałem ich procedury z ziemią i zostawiłem tam ten złom.
Wersja dla koneserów korpo-absurdu:
Mirki,

https://youtu.be/dJFcgrB29yI
Komentarz usunięty przez moderatora
@Valsorim gratuluję, własnie załatwiłeś sobie utratę prawka na własne życzenie. Mirrory już są z tego co widziałem więc nie musisz usuwać filmu z YT
Film nadeszłany mi przez osobę trzecia
Na moje akcja na nagraniu dzieje się na dk5 wjazd do poznania od strony komornik.
źródło: comment_h4N4bjhgEPZmAKGdoGI1oRqH41PsS39h.jpg
PobierzOsoba trzecia wysyła Valsorimu film. Ot tak. Pewnie nawet się nie znają i nie ma pojęcia kto to.ten wstawia go na YouTube bez żadnego opisu, zatytułowany 'Tak się jeździ ludzie'.
Zaczyna się chryja więc edytuje opis, dodając że jest to przejazd radiowozu. Czyli @valsorim ta osoba trzecia to policjant bo skąd by