Aktywne Wpisy

tesknilam_ +296
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +361
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Mój kanał mający ponad 100 tys subskrypcji i kilkanaście milionów łącznych wyświetleń zniknął z YouTube już ponad tydzień temu. Na moje usilne i ponawiane pytania YouTube odpisał mi że “nie mogą podać mi żadnych informacji”. Wygląda na to, że jedynym sposobem na dowiedzenie się czegoś jest nagłośnienie tej sprawy i nadzieja, że ktoś z YouTube to usłyszy i odpowie. Dlatego jeśli nie podoba Ci się że YouTube tak traktuje twórców to podaj dalej grafikę i zainteresuj tym innych aby jak najwięcej ludzi zapytało “Co się stało z Wojną Idei?” Znalezisko: https://www.wykop.pl/link/5247117/co-sie-stalo-z-wojna-idei-i-jak-mozna-pomoc/
#wojnaidei #afera #polska #youtube
Treść została ukryta...
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
XD