Aktywne Wpisy

moll +104
Podejście nr 2 do jajek sadzonych na patelni ze stali nierdzewnej. Przy poprzednim trochę za słabo rozgrzana patelnia, potem minimalnie zbyt wysoka moc pod jajkami, przez co też szybciej musiałam zdejmować, bo się za mocno zjarały.
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
źródło: 1000018178
Pobierz
tpleszczu +52
#chwalesie
Zrobilem sobie kominek w garażu i będę mógł zimą też coś tam grzebać. Mała rzecz a cieszy. Dodatkowy plus taki, że jak baba będzie wkurzać to można gdzieś uciec. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zrobilem sobie kominek w garażu i będę mógł zimą też coś tam grzebać. Mała rzecz a cieszy. Dodatkowy plus taki, że jak baba będzie wkurzać to można gdzieś uciec. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image_picker_E1EE7645-A12A-4A44-A475-C754B79B3D2A-5385-000000C9245B41BC
Pobierz

Mój kanał mający ponad 100 tys subskrypcji i kilkanaście milionów łącznych wyświetleń zniknął z YouTube już ponad tydzień temu. Na moje usilne i ponawiane pytania YouTube odpisał mi że “nie mogą podać mi żadnych informacji”. Wygląda na to, że jedynym sposobem na dowiedzenie się czegoś jest nagłośnienie tej sprawy i nadzieja, że ktoś z YouTube to usłyszy i odpowie. Dlatego jeśli nie podoba Ci się że YouTube tak traktuje twórców to podaj dalej grafikę i zainteresuj tym innych aby jak najwięcej ludzi zapytało “Co się stało z Wojną Idei?” Znalezisko: https://www.wykop.pl/link/5247117/co-sie-stalo-z-wojna-idei-i-jak-mozna-pomoc/
#wojnaidei #afera #polska #youtube
@mateosz_inbecki: Ty też jesteś nieobiektywny w swoich twierdzeniach więc czas na #usunkonto i załóż sobie swój portal gdzie własne wysrywy zaczniesz wypisywać.
Niezła mentalność typowego lewaka - JA mam rację "obiektywną" a ty jak się ze mną nie zgadasz to nie jesteś "obiektywny" więc trzeba ciebie uciszyć.