Co się stało z Wojną Idei i jak można pomóc Mój kanał mający ponad 100 tys subskrypcji i kilkanaście milionów łącznych wyświetleń zniknął z YouTube już ponad tydzień temu. Na moje usilne i ponawiane pytania YouTube odpisał mi że “nie mogą podać mi żadnych informacji”. Wygląda na to, że jedynym sposobem na dowiedzenie się czegoś jest nagłośnienie tej sprawy i nadzieja, że ktoś z YouTube to usłyszy i odpowie. Dlatego jeśli nie podoba Ci się że YouTube tak traktuje twórców to podaj dalej grafikę i zainteresuj tym innych aby jak najwięcej ludzi zapytało “Co się stało z Wojną Idei?” Znalezisko: https://www.wykop.pl/link/5247117/co-sie-stalo-z-wojna-idei-i-jak-mozna-pomoc/
@Myszoskocznia coś w tym jest. Jak drukarnia nie chciała wydrukować nic dla LGBT to hurr durr prywatna drukarnia ma prawo robić co chce. W------i filmik na prywatnej platformie olaboga. @wojna_idei
i dobrze bo jestes nieobiektywny i glosisz falszywe informacje. A jak nie pasuje to nie plaku plaku tylko zaloz sobie wlasna platforme i nagrywaj te pierdy xD
@mateosz_inbecki: Nie możesz mieć pretensji do nikogo, że ma własne poglądy, do tego wcale ten kanał nie był skrajny (a jeśli był- to kto to ocenia? IMO milion innych kanałów jest dużo bardziej szkodliwych). Dużo większym zagrożeniem jest atak na wolność słowa monopolisty
@mateosz_inbecki: XD czlowieku. Na YT wisi tyle gówna i szuryzmów, a ty się cieszysz, że merytoryczny kanał skręcający trochę w prawo jest banowany? A płaskoziemcy, zięba, foliarze i homeopaci sobie dalej nabijają kasę z reklam. XD
@sledz: właśnie to nie do końca podobny przypadek. Tutaj jak sam @wojna_idei pisze, konto zostało ukryte bez podania przyczyny. Jako prywatny portal mają prawo robić co chcą, jednak powinien zostać podany powód takiej sytuacji. W przypadku drukarni powód został podany, "brak chęci obsługi organizacji LGBT".
@wojna_idei: lewackie płacze bo prywatnej (lewackiej) firmie nie podobał się content (prawacki) kanału. Zajmijcie sie TVP czy radiem maryja, ja tam tez nie widzualem lewackidj propagandy. Juz zakopane
@djtartini1 @Rozbrykany_Kucyk @harakiri888 Nie dyskutujecie z fanem Tigera bonzo zawieszonym na grze w counter strike. To kiepski troll, który sam pod sobą dołek kopie. Zamiast jak to robi @wojna_idei wejść w dialog z osobą o przeciwnych poglądach i pomimo przeciwności dyskutować to woli tak jak i większość tutaj mieszać z błotem bo "on się ze mną nie zgadza to znaczy że nie ma racji". Bo wojna idei ma
Mój kanał mający ponad 100 tys subskrypcji i kilkanaście milionów łącznych wyświetleń zniknął z YouTube już ponad tydzień temu. Na moje usilne i ponawiane pytania YouTube odpisał mi że “nie mogą podać mi żadnych informacji”. Wygląda na to, że jedynym sposobem na dowiedzenie się czegoś jest nagłośnienie tej sprawy i nadzieja, że ktoś z YouTube to usłyszy i odpowie. Dlatego jeśli nie podoba Ci się że YouTube tak traktuje twórców to podaj dalej grafikę i zainteresuj tym innych aby jak najwięcej ludzi zapytało “Co się stało z Wojną Idei?” Znalezisko: https://www.wykop.pl/link/5247117/co-sie-stalo-z-wojna-idei-i-jak-mozna-pomoc/
#wojnaidei #afera #polska #youtube
@wojna_idei
@mateosz_inbecki: Nie możesz mieć pretensji do nikogo, że ma własne poglądy, do tego wcale ten kanał nie był skrajny (a jeśli był- to kto to ocenia? IMO milion innych kanałów jest dużo bardziej szkodliwych). Dużo większym zagrożeniem jest atak na wolność słowa monopolisty
XD
@wojna_idei: a co mam zrobić jeśli chciałbym zaszkodzić?
Komentarz usunięty przez autora
@Rozbrykany_Kucyk
@harakiri888
Nie dyskutujecie z fanem Tigera bonzo zawieszonym na grze w counter strike. To kiepski troll, który sam pod sobą dołek kopie. Zamiast jak to robi @wojna_idei wejść w dialog z osobą o przeciwnych poglądach i pomimo przeciwności dyskutować to woli tak jak i większość tutaj mieszać z błotem bo "on się ze mną nie zgadza to znaczy że nie ma racji". Bo wojna idei ma