Wpis z mikrobloga

Co się stało z Wojną Idei i jak można pomóc
Mój kanał mający ponad 100 tys subskrypcji i kilkanaście milionów łącznych wyświetleń zniknął z YouTube już ponad tydzień temu. Na moje usilne i ponawiane pytania YouTube odpisał mi że “nie mogą podać mi żadnych informacji”. Wygląda na to, że jedynym sposobem na dowiedzenie się czegoś jest nagłośnienie tej sprawy i nadzieja, że ktoś z YouTube to usłyszy i odpowie. Dlatego jeśli nie podoba Ci się że YouTube tak traktuje twórców to podaj dalej grafikę i zainteresuj tym innych aby jak najwięcej ludzi zapytało “Co się stało z Wojną Idei?” Znalezisko: https://www.wykop.pl/link/5247117/co-sie-stalo-z-wojna-idei-i-jak-mozna-pomoc/

#wojnaidei #afera #polska #youtube
wojna_idei - Co się stało z Wojną Idei i jak można pomóc
Mój kanał mający ponad 100 ...
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

i dobrze bo jestes nieobiektywny i glosisz falszywe informacje. A jak nie pasuje to nie plaku plaku tylko zaloz sobie wlasna platforme i nagrywaj te pierdy xD

@mateosz_inbecki: Nie możesz mieć pretensji do nikogo, że ma własne poglądy, do tego wcale ten kanał nie był skrajny (a jeśli był- to kto to ocenia? IMO milion innych kanałów jest dużo bardziej szkodliwych). Dużo większym zagrożeniem jest atak na wolność słowa monopolisty
  • Odpowiedz
@sledz: właśnie to nie do końca podobny przypadek. Tutaj jak sam @wojna_idei pisze, konto zostało ukryte bez podania przyczyny. Jako prywatny portal mają prawo robić co chcą, jednak powinien zostać podany powód takiej sytuacji. W przypadku drukarni powód został podany, "brak chęci obsługi organizacji LGBT".
  • Odpowiedz
@wojna_idei: lewackie płacze bo prywatnej (lewackiej) firmie nie podobał się content (prawacki) kanału. Zajmijcie sie TVP czy radiem maryja, ja tam tez nie widzualem lewackidj propagandy. Juz zakopane
  • Odpowiedz
@djtartini1
@Rozbrykany_Kucyk
@harakiri888
Nie dyskutujecie z fanem Tigera bonzo zawieszonym na grze w counter strike. To kiepski troll, który sam pod sobą dołek kopie. Zamiast jak to robi @wojna_idei wejść w dialog z osobą o przeciwnych poglądach i pomimo przeciwności dyskutować to woli tak jak i większość tutaj mieszać z błotem bo "on się ze mną nie zgadza to znaczy że nie ma racji". Bo wojna idei ma
  • Odpowiedz