Aktywne Wpisy

mirko_anonim +30
✨️ Dlaczego nie mamy dzieci? Refleksje 39-latka Ⓘ
Dlaczego nie macie dzieci? I wiem że tu wiele osób nie ma z kim bo jest samotna ale ludzie którzy są w związkach, czy zadaliście sobie to pytanie? Czy mieliście kiedyś etap że chcieliście dzieci?
Skończyłem 39 lat i nawet jakbym zamienił moją 33 letnią kobietę na 25-29 letnia to na dzieci się nie zdecyduje już chyba, nie chodzi tu o pieniądze, choć nie jestem zamożny
Dlaczego nie macie dzieci? I wiem że tu wiele osób nie ma z kim bo jest samotna ale ludzie którzy są w związkach, czy zadaliście sobie to pytanie? Czy mieliście kiedyś etap że chcieliście dzieci?
Skończyłem 39 lat i nawet jakbym zamienił moją 33 letnią kobietę na 25-29 letnia to na dzieci się nie zdecyduje już chyba, nie chodzi tu o pieniądze, choć nie jestem zamożny

olito +10
Niespełna 3 letnie opony wielosezonowe Vredestein Quatrac PRO. Odpadają lamele po całym obwodzie i szerokości. Tak ma być? Nalatane jakieś 40kkm. #motoryzacja #opony
źródło: temp_file6054963607098590251
Pobierz

Ale ja jestem człowiekiem co na +30 lat wypił mniej niż 1 l wódki i mniej niż 10 piw lifetime
@trzyrazyzet
@Kasahara
Ja zauważyłem u siebie, ze jak kiedys pilem piwko w tygodniu np z 3 wieczorem to potem w weekend kaca prawie nie mialem przy wiekszym daniu w palnik. Odkad przestalem w tygodniu piwkowac, teraz jak wypije kilka 5% piw to na drugi dzien do 18 jestem wrakiem.
Jak lejesz 10 browarów w wieku 17 lat, to znaczy że czas zastanowić się nad swoim życiem.