Wpis z mikrobloga

U mnie porobilo sie cos dziwnego w organizmie. Nie mam jeszcze co prawda 30 tylko 27. Od 20 do 24 roku zycia przezywalem na drugi dzien po chlaniu ogromne katorgi, a teraz po calonocnym melanzu nawet mnie nie suszy xD Moze wy jestescie madrzejsi i powiecie mi czym to jest spowodowane?
  • Odpowiedz
@Doxen: Ja wypije pół z żoną na pół i mam kasa + właściwie po śmieciarkę trzeba dzwonić ()
Ale ja jestem człowiekiem co na +30 lat wypił mniej niż 1 l wódki i mniej niż 10 piw lifetime
  • Odpowiedz
  • 3
@Piz-dur
@trzyrazyzet
@Kasahara
Ja zauważyłem u siebie, ze jak kiedys pilem piwko w tygodniu np z 3 wieczorem to potem w weekend kaca prawie nie mialem przy wiekszym daniu w palnik. Odkad przestalem w tygodniu piwkowac, teraz jak wypije kilka 5% piw to na drugi dzien do 18 jestem wrakiem.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@Doxen: chyba Ty. Po pół litra whisky wstaję następnego dnia o 6:00 i montuję szafki kuchenne. 30 lat i 5 miesięcy.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Doxen: alko staram się pić tylko w weekendy. Piwko, dwa wieczorem lub drynk z whisky.
Ale zawsze szybko się regenerowałem. Kiedyś w sylwestra wypiłem jakieś 0.7 l whisky i koło 9:00 rano nadałem się alkomatem na komendzie to mi wyszło 0.00.
  • Odpowiedz