Wpis z mikrobloga

Co się odwaliło u mnie na wsi to jeszcze nie mogę żenady i wstydu rozchodzić, jako że osoba która to odwaliła jest ze mną spokrewniona!

W jednym z zakładów pracował on, koledzy, itd. oraz jeden GEJ.

I wiecie co mój krewny zrobił?

Z kumplami nalali gejowi byczego nasienia do oranżady, a ten to wypił.

Mój tfu! Krewny łaził po zakładzie i się śmiał że musi teraz cytuję: pedał na USG jechać bo może będzie miał krowy w brzuchu i je pi.dą urodzi!

Cglopak oczywiście po tej akcji się zwolnił, bo i tak życia tam nie miał a wiejskie głupki stałe mu dokuczały.

Krewny na zakladową wigilię miał nie iść bo gejowi ręki nie poda.

Mój krewny tfu! Jest strażakiem z OSP, był mężem zaufania PiSu na wyborach w 2015 bodaj roku, co roku prawie jako strażak stoi przy grobie Jezusa na Wielkanoc. 60-letni prawie, wąsaty Janusz. Zajmujący się w zakładzie m.in. inseminacją krów.

Wstyd mi za niego i za moją wieś.

#lgbt #truestory #bekazpodludzi #wies #homoseksualizm #homofobia #gorzkiezale
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wujeklistonosza: Po prostu to jest po ludzku przykre, ale wiem, że pewnie na wsi ten gościu dostał fejm wśród swoich, bo przecież pokazał temu lewagowi że ma się tu nie szarogęsić ze swoją orientacją...
  • Odpowiedz
@wujeklistonosza: To była dobra okazja na wyciągnięcie pieniędzy, pod pretekstem znieważenia, próby otrucia, nękania, mobbingu czy tam naruszenia dóbr osobistych i strat moralnych. Kilka tyś. odszkodowania lekko.
  • Odpowiedz
Wspomnij o wujku gazetom, stronom aktywnym w opisywaniu lgbt czy temu ośrodkowi od zgłaszania patusów. Wujcio dostanie sławy aż po same uszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@wujeklistonosza: a tak na poważnie, to cholernie przykra sprawa. Oprawcy nawet nie zdają sobie sprawy, co w takich momentach dzieje się w głowie poszkodowanego i jakie to ma konsekwencje. Uraz psychiczny na całe życie, z którym zostanie już on sam.

I nie ma co się potem dziwić, że tak duży odsetek osób LGBT ma problemy psychiczne, a odsetek samobójstw też jest większy. Świat gnoi tak długo, aż struna się przeciągnie.
  • Odpowiedz
@wujeklistonosza: Oczywiście zdaję sobie sprawę, tak tylko głośno myślę jaki mieli powód, żeby zrobić takie coś niczemu winnej osobie w inie głupich zachowań czy uprzedzeń
  • Odpowiedz