Aktywne Wpisy

mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mireczki, Lvl 22 here, od tygodnia mam pierwszą pracę jako monter urządzeń. No i praca polega na tym że stoję i testuję komponenty, a następnie składam z nich szafy i inne duperele dla operatorów GSM i nie tylko. Jestem na przyuczeniu i czuję się podłe. Bo jestem jak ten Travolta z memu, starsi pracownicy każą mi łazić za sobą i biorą różne elementy, moduły kable, etc często z
Mireczki, Lvl 22 here, od tygodnia mam pierwszą pracę jako monter urządzeń. No i praca polega na tym że stoję i testuję komponenty, a następnie składam z nich szafy i inne duperele dla operatorów GSM i nie tylko. Jestem na przyuczeniu i czuję się podłe. Bo jestem jak ten Travolta z memu, starsi pracownicy każą mi łazić za sobą i biorą różne elementy, moduły kable, etc często z

W jednym z zakładów pracował on, koledzy, itd. oraz jeden GEJ.
I wiecie co mój krewny zrobił?
Z kumplami nalali gejowi byczego nasienia do oranżady, a ten to wypił.
Mój tfu! Krewny łaził po zakładzie i się śmiał że musi teraz cytuję: pedał na USG jechać bo może będzie miał krowy w brzuchu i je pi.dą urodzi!
Cglopak oczywiście po tej akcji się zwolnił, bo i tak życia tam nie miał a wiejskie głupki stałe mu dokuczały.
Krewny na zakladową wigilię miał nie iść bo gejowi ręki nie poda.
Mój krewny tfu! Jest strażakiem z OSP, był mężem zaufania PiSu na wyborach w 2015 bodaj roku, co roku prawie jako strażak stoi przy grobie Jezusa na Wielkanoc. 60-letni prawie, wąsaty Janusz. Zajmujący się w zakładzie m.in. inseminacją krów.
Wstyd mi za niego i za moją wieś.
#lgbt #truestory #bekazpodludzi #wies #homoseksualizm #homofobia #gorzkiezale
@wujeklistonosza: to mówisz że heteroseksualny katolik maca wielkie zwierzęce penisy, babra się w ich spermie i jeszcze bierze za to hajs :D? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@wujeklistonosza: ahh te dno społeczne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niemniej jednak: zwolnienie się z pracy nie sprawia automatycznie, że pokrzywdzony nie może dochodzić zadośćuczynienia za mobbing i znieważanie (bo przecież tym zachowania ekipy były). @wujeklistonosza, jeśli masz jakikolwiek kontakt z tym człowiekiem, to sugerowałbym zachęcenie go do zainteresowania się tematem.