Wpis z mikrobloga

Co się odwaliło u mnie na wsi to jeszcze nie mogę żenady i wstydu rozchodzić, jako że osoba która to odwaliła jest ze mną spokrewniona!

W jednym z zakładów pracował on, koledzy, itd. oraz jeden GEJ.

I wiecie co mój krewny zrobił?

Z kumplami nalali gejowi byczego nasienia do oranżady, a ten to wypił.

Mój tfu! Krewny łaził po zakładzie i się śmiał że musi teraz cytuję: pedał na USG jechać bo może będzie miał krowy w brzuchu i je pi.dą urodzi!

Cglopak oczywiście po tej akcji się zwolnił, bo i tak życia tam nie miał a wiejskie głupki stałe mu dokuczały.

Krewny na zakladową wigilię miał nie iść bo gejowi ręki nie poda.

Mój krewny tfu! Jest strażakiem z OSP, był mężem zaufania PiSu na wyborach w 2015 bodaj roku, co roku prawie jako strażak stoi przy grobie Jezusa na Wielkanoc. 60-letni prawie, wąsaty Janusz. Zajmujący się w zakładzie m.in. inseminacją krów.

Wstyd mi za niego i za moją wieś.

#lgbt #truestory #bekazpodludzi #wies #homoseksualizm #homofobia #gorzkiezale
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wujeklistonosza: Ja p------e, bolzga 21 wiek. Sam mieszkam na zapadłej wsi i niedawno się okazało że 2 moich sąsiadów to geje. I co? I nic. Stare babska pewnie coś tam kwiczą po mszy w niedzielę ale jako że nie chodzę do kościoła od lat to z ciemnotą nie mam kontaktu
  • Odpowiedz
60-letni prawie, wąsaty Janusz. Zajmujący się w zakładzie m.in. inseminacją krów.

@wujeklistonosza: to mówisz że heteroseksualny katolik maca wielkie zwierzęce penisy, babra się w ich spermie i jeszcze bierze za to hajs :D? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
Niestety to ostatnio się nasila. W miastach też. I to wydaje mi się, że często przez homofighterów, którzy wrzucają dużo kontentu antykatolickiego czy nazywają tych po drugiej stronie faszystami i używają innych gorszych epitetów. Nie jestem po żadnej ze stron a z perspektywy 3 os widzę, że gejom chyba nie będzie wcale lepiej niedługo. Napięcia rosną.
  • Odpowiedz
@wujeklistonosza prawda, czy nie to powiem tyle: żal takiej osoby. To nie jest dumny gej - który zdając sobie sprawę jak w większości nastawione do homoseksualistów jest społeczeństwo - idący w paradzie przez duże miasto, gdzie pełno dresów i patusów odgrodzonych kordonem policji toczy pianę i tylko czeka na szansę dorwania go i tym samym wsadza kij w mrowisko, bo chce wymusić akceptację, a nie starać się o tolerancję. Nie wchodzi
  • Odpowiedz
Pozwolę sobie trochę sceptycznie podejść do tej historii, z racji tego, że możliwość jej weryfikacji jest zerowa.

Niemniej jednak: zwolnienie się z pracy nie sprawia automatycznie, że pokrzywdzony nie może dochodzić zadośćuczynienia za mobbing i znieważanie (bo przecież tym zachowania ekipy były). @wujeklistonosza, jeśli masz jakikolwiek kontakt z tym człowiekiem, to sugerowałbym zachęcenie go do zainteresowania się tematem.
  • Odpowiedz