@robert5502: no ja bym nie ufał, ja mam nastawione na 4 rano żeby się przebudzić ze świadomością że jeszcze mogę pospać, a potem o 6 dzwoni budzik i jeszcze co 5 minut przez pół godziny drzemki, do 6:30 ( ͡°͜ʖ͡°)
@robert5502: no ja bym nie ufał, ja mam nastawione na 4 rano żeby się przebudzić ze świadomością że jeszcze mogę pospać, a potem o 6 dzwoni budzik i jeszcze co 5 minut przez pół godziny drzemki, do 6:30 ( ͡°͜ʖ͡°)
@fizzly: zajebista higiena snu. Może jeszcze jesz z podłogi żeby było "smaczniej i wygodniej" xD
@fizzly: owszem, tak to może "działać". Ludzie są bardzo skuteczni w oszukiwaniu subiektywnego poczucia ile/jakiego snu nam wystarcza. Dopiero testy: rozwiązywanie zadań logicznych, tempo zapamiętywania, wydolność kondycyjna i siłowa, utrzymanie skupienia, zdolności psychomotoryczne - zmierzone i wyniki porównane obiektywnie by pokazały na ile Ci to pomaga, a na ile sobie wkręcasz. Z ciekawości. Co się stanie jeśli nie ustawisz tego budzika o 4 i śpisz jednym ciągiem? Ile zazwyczaj łącznie
@robert5502 Ja tak robię. I nie znoszę, jak ktoś ma wstać na siódmą, to ustawia sobie 43 alarmy n------------e co chwilę od godziny szóstej, bo "jeden mnie nie obudzi". Godzina snu stracona.
źródło: comment_MPpXql8whRjvByR2tiYR3YwlGqyJV35V.jpg
Pobierz@Kefir91 ogarnij się (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@fizzly: zajebista higiena snu. Może jeszcze jesz z podłogi żeby było "smaczniej i wygodniej" xD
Z ciekawości. Co się stanie jeśli nie ustawisz tego budzika o 4 i śpisz jednym ciągiem? Ile zazwyczaj łącznie
@kapuczina_corki_somsiada:
Dokładnie tak jak mówisz (sarkazm)
Bierny, Mierny, ale Wierny: