Aktywne Wpisy

JanDzbanPL +57
Scifun założył patronite w celu szybszej produkcji materiałów i od tego czasu nic nie opublikował. W ciągu roku opublikował tylko jeden film o Titanie podzielony sprytnie na 3 filmiki - jeszcze przed założeniem patronite. 50k miesięcznie, 320k łącznie za nic. W ogóle mnie to nie dziwi że Polacy kupują pizzę z serem po 60zl ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polskiyoutube #scifun
źródło: 1000019588
Pobierz
https://www.youtube.com/watch?v=mJxbSDpTUWc
Rumuński Pies użył mikrofonu w odpowiedzi na film #snakeiter XDDD
#kiszak
Rumuński Pies użył mikrofonu w odpowiedzi na film #snakeiter XDDD
#kiszak

źródło: comment_SbZEt2kgow6CqUpq1iyvSIs1T5uUfW6k.jpg
Pobierz@KrowkaAtomowka: O to to właśnie to :)
@Szaraban: A co ta papa ma niby dać? Jeśli OP ma dom na płycie, to hydroizolację już ma poniżej.
@dzazzio:
po pierwsze zdecyduj się czy to na zdjęciu to jest płyta czy wylewka bo to dwie różne
źródło: comment_5Yc8B3MVxo76nmsJYtOZ5d9v0K3WZcfA.jpg
Pobierz@KrowkaAtomowka: gdzie?
ponadto zobacz co napisałem wyżej, odcięcie i tak musi być, już tylko wspomnę o tym, że jeśli to wylewka to postawienie na niej ściany i tak jest błędem
@KrowkaAtomowka: z sufitem nie wolno łączyć działówek na stałe
a odnosnie łaczenia dzialowek pod sufit, a jak masz tynk na dzialowce to on jest przeciez polaczony z tynkiem sufitowym, i gdyby co kolwiek tutaj pracowalo to mialbys w tym miejscu pekniecie.
Jak mawia klasyk, jeden rabin powie ze tak, drugi powie ze nie.
@bunkrowniema: ziomus wszystko jest
źródło: comment_Xcxy3UeMaH1IhJqPtjIZOKBFpGSR9RC6.jpg
Pobierz@dzazzio: masz płytę grzejną czy tylko nośną? Jeśli grzejną i już nie będzie styropianu i wylewki to rozumiem brak papy ale jeśli to jest tylko nośna to jak dla mnie jest błąd