Aktywne Wpisy

Larsberg +33
Redaktorzyna namawia by zostać niewolnikiem systemu xD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#antynatalizm #demografia #dzieci #polska #pieklomezczyzn #rakcontent
#antynatalizm #demografia #dzieci #polska #pieklomezczyzn #rakcontent

mk321 +1
#gielda #sp500 #stoxx600 #etf
Jako, że jest już prawie pewne, że mamy bańkę AI (a nawet jak nie, to ludzie tak mówią, więc samospełniająca się przepowiednia), to w co bezpiecznie inwestować długoterminowo?
- Shortować nie chcę.
- SP500 to w większości AI (nie wszystkie tech, ale one są napompowane AI).
Jako, że jest już prawie pewne, że mamy bańkę AI (a nawet jak nie, to ludzie tak mówią, więc samospełniająca się przepowiednia), to w co bezpiecznie inwestować długoterminowo?
- Shortować nie chcę.
- SP500 to w większości AI (nie wszystkie tech, ale one są napompowane AI).

#gry #staregry #retrogaming #rayman2 #rayman
@Julciak: https://www.gog.com/game/rayman_2_the_great_escape
W promo czasami i po kilka zł chodzi. Sam grałem ostatnio z 2 lata temu - jeszcze na modzie jakimś w FHD. Raymana 3 też przechodziłem.
Chyba #niepopularnaopinia
Doświadczenie gry w FPS jest pewnie ciekawe
Jak ci procek uciągnie Wiedźmina 3 lub GTA V to Raymana na emulatorze też powinien.
Doświadczenie jest ciekawe, bo niektóre lokacje np. więzienie Ly jest prawie całkowicie zmienione, inne tylko trochę a niektóre takie same. Lumsy też mają inną lokalizację. Najbardziej mnie wkurza świat pomiędzy światami, ponieważ czasami chwilę trzeba poświęcić, aby przejść do następnej mapy
Doświadczenie rzeczywiście jest ciekawe, bo spodziewasz się starego a dostajesz coś innego
Wersję z psx też grałem, ale można ją nazwać ubogą wersją PC. Jak dobrze pamiętam to finałowa walka się różni
Gra ma status grywalnej i wg specyfikacji na wiki wystarczy dziesięcioletni komp, aby gra działa bez zarzutów
https://wiki.pcsx2.net/index.php/Rayman_2_Revolution
Rayman Revolution to chyba najbardziej zabugowana wersja i z pewnością nie najlepsza. Te trzy dodatkowe światy zamiast hall of doors po jakimś czasie ograniczają się tylko do biegania i szukania wejścia do kolejnej mapy. Część map z oryginalnej dwójki została zamieniona na plansze bonusowe, dodatkowo za pierwszym razem nie dostaniesz się wszędzie, tylko musisz wykupić odpowiednie moce i wrócić. A tu zdziwienie, bo przy