Wpis z mikrobloga

@Kryspin013 Ja tam uwielbiałem właśnie humor z tej części i świetnie dobrany do niego dubbing. Soundtrack z Raymana 3 słucham nawet do dziś. Taki luzacki klimat bardzo mi odpowiadał w przeciwieństwie do Raymana 2, który zawsze wydawał mi się taki ponury i nudny ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Imperator_Wladek: jaki emu? działa prawidłowo? kiedyś się przymierzałem do takiego myku, ale lata temu; działało wolno i były błędy (np. niewykrywanie kolizji z podłogą ( ͡° ͜ʖ ͡°) ), a chętnie bym zagrał w dobajerzoną 2
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@evolved emu to ps3 ( ͡ ͜ʖ ͡)
Jak ci procek uciągnie Wiedźmina 3 lub GTA V to Raymana na emulatorze też powinien.
Doświadczenie jest ciekawe, bo niektóre lokacje np. więzienie Ly jest prawie całkowicie zmienione, inne tylko trochę a niektóre takie same. Lumsy też mają inną lokalizację. Najbardziej mnie wkurza świat pomiędzy światami, ponieważ czasami chwilę trzeba poświęcić, aby przejść do następnej mapy
  • Odpowiedz
@Imperator_Wladek: noo... w praktyce te założenia okazały się deko zbyt optymistyczne, ale na nowszym kompie i nowszej wersji emulatora może efekt będzie lepszy ( ͡° ͜ʖ ͡°) sprawdzę w wolnej chwili, jak takowa nadejdzie, choć sumiennie dbam o to, żeby nie nadeszla
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@evolved: ja kilka lat temu już grałam i było ok. Jedyne, co nie działało to ładowanie pięści. W jednym miejscu było to już konieczne i utknęłam i porzuciłam xD
  • Odpowiedz
@evolved: Przekleję swój komentarz z tego wpisu
Rayman Revolution to chyba najbardziej zabugowana wersja i z pewnością nie najlepsza. Te trzy dodatkowe światy zamiast hall of doors po jakimś czasie ograniczają się tylko do biegania i szukania wejścia do kolejnej mapy. Część map z oryginalnej dwójki została zamieniona na plansze bonusowe, dodatkowo za pierwszym razem nie dostaniesz się wszędzie, tylko musisz wykupić odpowiednie moce i wrócić. A tu zdziwienie, bo przy
Adrian_ - @evolved: Przekleję swój komentarz z tego wpisu
Rayman Revolution to chyba...
  • Odpowiedz