Aktywne Wpisy
Weźcie mi to wyjaśnijcie, bo nie jeden raz jestem świadkiem podobnych sytuacji. Weźmy przykład imprezy: WESELE
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
KRCZVSK +1144
Chciałbym tylko powiedzieć, że tak wygląda prawdzie dobro. Ubrane jest w roboczy w kombinezon, stojące na tle śmieciarki. W pierwszej osobie opowiada o tym, jak walczyło ze złem.
Popatrzcie na nie proszę. Posłuchajcie, co mówi.
Gdyby takiego dobra wśród nas było więcej, Maurycy by żył.
#takaprawda #poznan #zabojstwo #feels
Popatrzcie na nie proszę. Posłuchajcie, co mówi.
Gdyby takiego dobra wśród nas było więcej, Maurycy by żył.
#takaprawda #poznan #zabojstwo #feels
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@lewoprawo: Jest więcej tego?
tfu na ciebie komuchu
https://old.reddit.com/r/pics/comments/dsylqp/picture_of_a_political_prisoner_in_one_of_chinas/
@BrakPomysluNaNick:
Chyba z tego filmiku to jest.
@lewoprawo
@DrJekyllandMrHyde
@DrJekyllandMrHyde: wykop w pigułce
"No niby aresztowali sąsiada i już go nie widziałem, ale na pewno był winny, nie?"
"No niby zsyłają ludzi do obozów, ale to muzłumanie, więc się nie liczy hehe"
W Chinach są obozy koncentracyjne, które niewiele różnią się od tych nazistowskich, albo japońskich w czasie 2 wojny. Gwałty, eksperymenty medyczne, ciężka praca itd.
Tzn. sa dowody na to ze wtedy funkcjonowaly, kto wie czy i dzisiaj takih nie ma.
A co do tego, ze USA (pewnie do wspoly z Rosja ciagle praktykuje takie "wiezienia" to chyba nikt nie ma watpliwosci, co?
Nie bronie Chin, po prostu jak dosrywac to kazdemu
Komentarz usunięty przez autora