Aktywne Wpisy
Weźcie mi to wyjaśnijcie, bo nie jeden raz jestem świadkiem podobnych sytuacji. Weźmy przykład imprezy: WESELE
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
KRCZVSK +1144
Chciałbym tylko powiedzieć, że tak wygląda prawdzie dobro. Ubrane jest w roboczy w kombinezon, stojące na tle śmieciarki. W pierwszej osobie opowiada o tym, jak walczyło ze złem.
Popatrzcie na nie proszę. Posłuchajcie, co mówi.
Gdyby takiego dobra wśród nas było więcej, Maurycy by żył.
#takaprawda #poznan #zabojstwo #feels
Popatrzcie na nie proszę. Posłuchajcie, co mówi.
Gdyby takiego dobra wśród nas było więcej, Maurycy by żył.
#takaprawda #poznan #zabojstwo #feels
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarz usunięty przez autora
Wifi i lokalizacja działa, ale trzeba używać chińskich odpowiedników, bo z zachodnimi nie na szans. VPN to konieczność jak chce się używać stron zagranicznych.
@Xing77: Tu nie chodzi o bezpieczeństwo - tam chodzi tylko i wyłącznie o wywoływanie stanu nieustannego napięcia i strachu, żeby łatwiej rządzić masą. Zresztą po chińczykach widać doskonale, że to działa.
W praktyce nie
Przydałoby się coś takiego w Europie dla kiboli, homofobów i innych szkodliwych elementów.
Jesteś Chińczykiem, że tak twierdzisz?
Chińczycy sami mówią, że silny rząd to stabilność dla kraju. Oni po prostu nie podskakują władzy jak ludzie z zachodu. I dobrze, bo dzięki temu są potęgą i jest porządek jak na taką ilość ludzi.
@Xing77: Jacy Chińczycy? W sensie oficjalna propaganda, bo ciężko raczej wsłuchiwać się w głos chińczyków, którzy za jakąkolwiek krytykę rządu mogą stracić pracę, nie dostaną paszportu, kredytu a nawet może czekać ich więzienie. A może ten głos o silnym rządzie to głos mordowanych i prześladowanych mniejszości lub rozjeżdżanych czołgami studentów? Doprecyzuj o jakich chińczykach mówisz.
Chińczycy to krytycznie myślące społeczeństwo, a krytyka jak wszędzie jest dozwolona, acz do pewnej granicy.
@Xing77: Przecież mój kraj przeżył takie tragedie jak Chiny ze strony obcych, więc to średnio trafiony przykład.
Zresztą przecież Chińczycy sami są oprawcą sąsiednich narodów, które podbili i trzymają za ryj, przeprowadzając nieustanne czystki etniczne plus wywołując np. wojnę z Indiami czy roszcząc sobie prawa do ziem praktycznie wszystkich sąsiadów.
Zresztą, Polacy też są zamknięci na obcych, a mentalnie bliżej nam do wschodu.
Chińczycy nigdy nie napadali na inne tereny, a jeśli masz na myśli Tybet to radził bym jednak zagłębić się w historię tego regionu.
@Xing77: ok mi wystarczy bo to jałowa dyskusja