Wpis z mikrobloga

Dlaczego zaczynam grać w RDR2? Dlatego ze jestem fanką westernu? Nie. Bo lubię zamulać przed kompem? Nie do końca. Lubię rpg? Już bliżej. Bo można bić feministkę? Yyyy.. nie.
TAM są owczarki australijskie widziałam na YouTube!! (ʘʘ)

#rdr2 #pc #piesel #psiarze #runkapunka
sjasmin - Dlaczego zaczynam grać w RDR2? Dlatego ze jestem fanką westernu? Nie. Bo lu...

źródło: comment_QyczQSbWfgu3uzfJR7EFJl9SzS9cfwhw.jpg

Pobierz
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mateusz-zahorski: @Deska_o0: różowa robi zabawny wpis nawiązujący do pewnej gry a w komentarzach klasycznie festiwal s----------a "hehehe laptop to się do niczego nie nadaje", "tylko konsola", "za cenę tego laptopa miałbym super peceta" No po prostu xD
  • Odpowiedz
@Gymski: wyjąć da się na bank, wszystko można wyjąć, to jak zareaguje na to reszta podzespołów to osobna kwestia, przy lenovo nie grzebałem od dobrych 3 lat więc bardzo możliwe że masz rację ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@yeloneck: wydaje mi się, ze to raczej kwestia osobnicza. Bordery są bardziej skupione, ale bywają też takie co im tylko zabawa w głowie. Aussie są opisywane jako skupione na nauce, na człowieku, psy rodzinne, szczekliwe etc. Moja jest charakterna, często chce postawić na swoim, a do tego mega pieszczoch, pierwsza do miziania. Ma bardzo silny instynkt pasterski i stróżowania. Prawie wcale nie szczeka. Ale i nie bardzo lubi inne psy/dzieci
  • Odpowiedz
  • 0
@yeloneck: zależy jaka hodowla, czy sportowy, do pracy czy na wystawy. Czy rodzice są czempionami czy nie. Plus płaci się za długość ogona (występują zarówno z długim jak i bez - bobtail) i za kolor (merle są droższe). Ogólnie 3-5k PLN. Ja za swoją dałam 5k (długi ogon, merle, rodzice czempiony, badania genetyczne zrobione przez hodowcę, wystawowy).
  • Odpowiedz