Dlaczego zaczynam grać w RDR2? Dlatego ze jestem fanką westernu? Nie. Bo lubię zamulać przed kompem? Nie do końca. Lubię rpg? Już bliżej. Bo można bić feministkę? Yyyy.. nie. TAM są owczarki australijskie widziałam na YouTube!! (ʘ‿ʘ)
@DrJekyllandMrHyde: Nie mam PC bo uważam to za zbędne. Gdybym była graczem to miałabym jakiś kozacki-super-duper komputer ale skoro nie gram to jednak wolę żeby się laptop kurzył na biurku ;)
@sjasmin: graczem tzn? Ile byś poświęcała czadu na gry? Ja się zastanawiam czy kupić lapka czy PC. Mam Xboxa ale gram głównie w fife, gry typu call of duty, pubg, ciężko mi idą, gra mi się słabo w nie na padzie. Dlatego zastanawiam się czy dla kilku gierek inwestować 3k w pc i monitor czy w lapka...
@mateusz-zahorski: Mój laptop kosztował na złotówki około 7 tysięcy (dałam za niego 16k NOK w kwietniu). Kiedyś (na studiach) dużo grałam w różne gry np Skyrim, Oblivion, TES online, Dark Souls, LoL,... wiec mogłam być „graczem”. Obecnie na grze spędzam może 5 godzin w miesiącu (!) co jest zupełnie nieporównywalne. Dlatego jest laptop a nie PC.
@mateusz-zahorski: Tak to jest jak się baba bierze za kupowanie ( ͡~ ͜ʖ͡°) Oczywiście w PC jest to lepsze ze go „składasz” i wymieniasz części, czego raczej z laptopem się nie da.
@sjasmin: mnie to dziwi że baba w tym wieku gra wgl w gry ( ͡°͜ʖ͡°) No i komfort grania lepszy, monitor 26 cali, klawiatura, myszka, porządek na biurku.
Gdzie polecacie szukać dziewczyny: - w wieku 22-30 lat, - wiara bez znaczenia, - bez dzieci, tatuaży, długów, zaburzeń, - lubiącej dzieci i widzącej się roli matki? jakieś pomysły? ( ͡°͜ʖ͡°)
TAM są owczarki australijskie widziałam na YouTube!! (ʘ‿ʘ)
#rdr2 #pc #piesel #psiarze #runkapunka
źródło: comment_QyczQSbWfgu3uzfJR7EFJl9SzS9cfwhw.jpg
PobierzNo wlasnie nic
@sjasmin: powodzenia xD a z rpg to ta gra nie ma nic wspólnego
Ja się zastanawiam czy kupić lapka czy PC. Mam Xboxa ale gram głównie w fife, gry typu call of duty, pubg, ciężko mi idą, gra mi się słabo w nie na padzie. Dlatego zastanawiam się czy dla kilku gierek inwestować 3k w pc i monitor czy w lapka...
Oczywiście w PC jest to lepsze ze go „składasz” i wymieniasz części, czego raczej z laptopem się nie da.
No i komfort grania lepszy, monitor 26 cali, klawiatura, myszka, porządek na biurku.
Tak to jest jak się prześpi okres ewoluowania w #madka ( ͡º ͜ʖ͡º)