Mówcie co chcecie. Że mój Seba chodzi w dresach i czapce w--------e, a ja to Karynka. Że mu ktoś przywalił łopatą w głowę i jest tykającą b---ą i mnie zje. Dla mnie jest najpiękniejszy! #psy #pokazpsa #chwalesie #smiesznypiesek
@nini: U psa kumpla to nie była kwestia prowadzenia właśnie, tylko ucisku czachy na mózg. Pies był szkolony, tresowany i do pewnego momentu słodziak. Potem zaczęło odwalać.
@nini: Czy piękny to kwestia gustu ale że to p----------e rasa to nie ma co dyskutować. Ciekawe czy dalej będziesz go tak wielbił i chodził z nim bez kagańca gdy kogoś pogryzie a że to zrobi to nie kwestia czy ale kiedy. Genetyki tej rasy wychowanie nie zmieni.
@Mroczny_Piskacz: dokładnie, w lesie nie jest to dobrym pomysłem. Swoją drogą sporo osób boi się amstaffów, pitbulli, rottweilerów ale ich genialni inaczej właściciele często mają to gdzieś... kiedy idziesz sobie spokojnie z pupilem na spacer do lasu, oczywiście na smyczy, a nagle zza zakrętu wyskakuje pies takiej rasy puszczony luzem, nie jest to miłe doświadczenie.
@ZaplutyKarzelReakcji: Daj mi dowód na tą twoją tezę ekspercie bo prowadzone nad nimi badania nie wykazały, że są agresywniejsze od goldenretriverów. Nie każdy pies w nazwie który ma bull jest agresywny.
#psy #pokazpsa #chwalesie #smiesznypiesek
źródło: comment_lvfOhqHaSMTlSI2YKhYRX2gcdMmWAnXW.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@ZaplutyKarzelReakcji: Daj mi dowód na tą twoją tezę ekspercie bo prowadzone nad nimi badania nie wykazały, że są agresywniejsze od goldenretriverów. Nie każdy pies w nazwie który ma bull jest agresywny.