Mówcie co chcecie. Że mój Seba chodzi w dresach i czapce w--------e, a ja to Karynka. Że mu ktoś przywalił łopatą w głowę i jest tykającą b---ą i mnie zje. Dla mnie jest najpiękniejszy! #psy #pokazpsa #chwalesie #smiesznypiesek
@nini: nie, ja mam shiba inu, rasa pierwotna, licząca sobie 4000 lat, wykorzystywane były do polowań na małą zwierzynę i jelenie, jest czystej rasy z bardzo dobrej hodowli, fci i zkwp :) Rasa uznana jest za pomnik przyrody, badania na dysplazje wyszły negatywne i jest zdrowy jak ryba, nic mu nie jest ani nie choruje, nie znam też nikogo a mam spore grono ludzi z shibami, żeby któryś chorował.
@MercedesBenizPolska: xd nie no, chodzi o takie oficjalne polowanie. Przepisy właśnie maja zapobiegać takim samozwańczym myśliwym na czterech łapach :D
@nini: ale przeprowadzałas sie w ostatnim czasie i teraz dasz gwarancje, ze pies nie bedzie co chwila w innym miejscu mieszkał, byc moze niekorzystnym dla niego?
#psy #pokazpsa #chwalesie #smiesznypiesek
źródło: comment_lvfOhqHaSMTlSI2YKhYRX2gcdMmWAnXW.jpg
Pobierz@dobrzecisiewydaje: tylko właśnie nigdy nie wiadomo czy ten pies nie jest w czasie polowania. Nikt tego nie wie co mu strzeli do łba