Aktywne Wpisy

Szeretlek +225
Chciałem się tylko pochwalić szafką z miejscem na drukarkę mojego pomysłu bo mi się podoba. Może komuś innemu także. Drukarka używana sporadycznie raz na tydzień. Wkurzało mnie że jest tak na widoku i że przez większą część tygodnia się kurzy. Pod nią miejsce na trzy zestawy kartek a4. Reszta to normalne szuflady. Bałagan dookoła bo jeszcze szuflady niezagospodarowane.
#chwalesie
#meble
#chwalesie
#meble

źródło: temp_file6099340699821887373
Pobierz
tataBrajanka +97
Ale mnie w------a psiara dzisiaj, to są naprawdę podludzie. Jestem sobie na działeczce dzisiaj elegancko, idzie sobie kobiecina z psem oczywiście luzem, miałem otwartą bramę na działkę. Dzieci się bawią a ten do nich podbiega syn (3 lata) się wystraszył i popłakał a ta cmoknęła "fafik" chodź. Pies do niej podbiegł a ja do syna żeby go uspokoić. No i wraca baba z tym psem dalej luzem i piesek znowu wbiegł na
#thebestofmirko #walentynki
źródło: IMG_0915
Pobierzźródło: temp_file7584303774120760736
PobierzXDDDDDD ZAJEBISTA KARIERA XD
typ o przeciętnej urodzie został gęba jakiegoś centrum handlowego na jakimś wypizdowie. Tylko dlatego że banda mizoginów i stulejarzy się skrzyknęła na portalu dla przegrywow i go wybili w konkursie. To musi być bardzo smutne dla tego typa jeśli zdaje sobie sprawę dlaczego jest w tym miejscu xd
@Aqua_Tofana: Manipulacja głosami jest dobra, jeśli akurat wykopek może d-----ć kobiecie / lewakowi / czarnemu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakby wyciekł screen z jakiejś kobiecej grupki "proszę głosujcie na X aby facet nie wygrał", to piszczenie wykopków byłoby słychać na marsie.
źródło: agenda
Pobierz