Aktywne Wpisy

meltdown +690
Urządzenia HP to rewelacyjny sposób na skoncentrowanie całej agresji, którą macie w sobie, w jednym miejscu
#drukarki #komputery #technologia #rozwojosobisty
#drukarki #komputery #technologia #rozwojosobisty
źródło: signal-2024-03-22-11-05-36-962
Pobierz
Sin- +199
Szykujcie się na huk. To będzie grube.
W końcu Ordo Iuris i pewne kremlowskie powiązania zostaną szerzej ujawnione.
Nad materialem pracowało kilka zespołów śledczych: Onet (Polska), openDemocracy (Wielka Brytania), Dagens ETC (Szwecja), Investico dla De Groene Amsterdammer (Holandia), Novosti (Chorwacja).
W końcu! Zdecydowanie zbyt późno!
Szwedzki tekst jako pierwszy: https://www.etc.se/story/hemlig-rysk-kampanj-bakom-moeten-mellan-tidoe-politiker-och-kristna-extremister
#polityka #bekazpisu #konfederacja #rosja
W końcu Ordo Iuris i pewne kremlowskie powiązania zostaną szerzej ujawnione.
Nad materialem pracowało kilka zespołów śledczych: Onet (Polska), openDemocracy (Wielka Brytania), Dagens ETC (Szwecja), Investico dla De Groene Amsterdammer (Holandia), Novosti (Chorwacja).
W końcu! Zdecydowanie zbyt późno!
Szwedzki tekst jako pierwszy: https://www.etc.se/story/hemlig-rysk-kampanj-bakom-moeten-mellan-tidoe-politiker-och-kristna-extremister
#polityka #bekazpisu #konfederacja #rosja
źródło: IMG_4774
Pobierz

#python
Szybkie pytanie. Robie bardzo prosty modul logowania, mam problem z jednym. Jak zrobic aby sprawdzic czy password jest przypisane do tego konkretnego klucza? bo teraz jak podaje password mimo ze nie pasuje do username to i tak mnie loguje, wiec dobre zabezpieczenie xD
Z góry dziękuję
LINK DO "KODZIKU"
Jest to mój pierwszy samodzielny projekt i dopiero go zacząłem, ale jesli ktoś ma jakieś uwagi i chce mu się pdzielić to będe wdzięczny.
Opisz słownie co po kolei robisz.
1. sprawdzasz czy użytkownik istnieje..
Jak istnieje to sprawdzasz:
2.... Wpisz odpowiedź
Dowiedz się co ona robi to zrozumiesz. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Jak gość potrzebuje, żeby ktoś napisał za niego jego kod, żeby on mógł go skopiować to jest bezużyteczny! To jest właśnie to czego ma się nauczyć, szukać błędów w własnym rozumowaniu i własnym kodzie! A przede wszystkim ma się nauczyć szukać informacji (np. działających przykładów), a nie prosić o pomoc na
No i klasycznie