Aktywne Wpisy
szklarskaporeba +646
#korposwiat #pracbaza #big4 Młode roczniki są bardzo śmieszne. Dzisiaj '99 podszedl na open space do managera i powiedział ze albo pierwsze dwa tygodnia listopada będzie mieć wolne a potem home working do końca roku albo jutro rzuca wypowiedzenie xD. Pulsujących zawołam jutro z rozwinięciem sytuacji.
timeofthe +29
#famemma fakty są takie że z pewnością wykopki pisały gorsze rzeczy na 6 obcy czy asku niż połowa oskarżonych na Pandora gate xd obrońcy moralności oglądający patologię. Dziwne że taki wardega nie jest ciśnięty za boobs mana
#rodzina #macierzynstwo #dzieci #stabilizacja #antynatalizm #gownowpis #bombelek #madki
#oswiadczenie
Dla mnie najważniejsza jest wolność, i mogę dla niej ponieść bardzo duże koszty. Kredyt na 30 lat, bombelek, spacerki z wózkiem po parku, weekendowe obiadki u teściów - dostaję na myśl o tym autentycznych mdłości.
Za sjp:
Czy gość co ma dziecko, żonę, kredyt spełnia tę definicję? Mi się wydaje, że tak.
A Twoj post raczej idzie w stronę: co jest lepsze i dlaczego dla mnie "uspokajanie" życia z zaskoczenia jest złe.
Moim zdaniem posiadając stałe zobowiązania trzeba mieć stabilne życie.
to nie jest "ustatkowanie się", to jest #!$%@? życia sobie i przy okazji swojemu dziecku
ludzie tak mają, że jak widzą kogoś, kto ma lepiej od nich od razu dostają bólu dupy i chcą go ściągnąć w dół
@Dionizja: Co jest spokojnego i ustabilizowanego w dziecku i kredycie? Czy ci już kompletnie mózg wyprało?
Życie ogólnie nie ma nic wspólnego ze stabilizacją. To ciągła walka o minimalizowanie cierpienia i tzw. przetrwanie, tylko po to, żeby zdechnąć nieco później.