@dr_papieros: halinka chyba do 50 była w miarę szczupła. @RyanWolf to najbardziej przerażające w naszych kobietach że niczym murzynki tyją na potęgę, nie mają żadnego takiego samoogranicznika, zresztą większość mężczyzn też.
@RyanWolf: Pod kamieniem spałeś? Ona już z 10 lat jest dobrze 'przy kości'.... chociaż jak na moje, wszystko się zbiegło z czasem jak urodziła najpierw córę a potem synka i nie odzyskała starej figury. To jest dosyć powszechne, ale wiadomo, wykop peel super portal dla super ludzi, lepiej toczyć bękę.
Ludzie ją zawsze kojarzą jako gówniarę w obcisłych jeansach a tu trzeba zdać sobie sprawę, że to jest już 41-letnia
@swinkapl: Myślisz, że te wszystkie kobiety po porodach nie chciałyby być dalej piękne i zgrabne? Mijasz 30-35 rok życia i nagle odczuwasz że organizm i ciało już nie te, że wszystko zaczyna się robić trudniejsze a i żyć jakoś trzeba, a nie ciągle siedzieć na treningach pod rygorem dietetyków. Nie mówię, że tego nie da się zrobić bo się da, ale każdy człowiek to indywidualny przypadek.
@swinkapl: Oczywiście, nadwaga i otyłość to jakaś pierdoła, a nie problem systemowy na cywilizacyjną skalę. Po prostu bądź samozaparty mordo, będziesz piękny jak ci z instagrama i tiktaka.
Mijasz 30-35 rok życia i nagle odczuwasz że organizm i ciało już nie te, że wszystko zaczyna się robić trudniejsze a i żyć jakoś trzeba, a nie ciągle siedzieć na treningach pod rygorem dietetyków.
@eeehhh: Jak ktoś żyje "jako-tako", bo organizm był młody i jakoś dawał sobie radę, to szanse, że zbuduje nawet normalną formę po latach siedzenia na tyłku są nikłe.
I pisze to patrząc anegdotycznie na swój krąg znajomych - ci co jakoś tam jeździli rowerami, chodzili po górach, biegali wyglądają normalnie i dobrze - tak po prostu utrzymując te średnie aktywności. Bez dietetyków i rygoru na siłowni ¯\(ツ)/¯
Ja też mam taki dowód anegdotycznych znajomych, gdzie każdy tyra w robocie i po godzinach pojeździ rowerkiem bo by od braku innych aktywności zwariował, starają się odżywiać lekko i świadomie,
źródło: image
Pobierzźródło: 1000058023
PobierzLudzie ją zawsze kojarzą jako gówniarę w obcisłych jeansach a tu trzeba zdać sobie sprawę, że to jest już 41-letnia
Same kalwiny klajny w
Na pewno są przypadki że nadwagę ciężko zrzucić ale najczęściej jest to jedzenie wiecej niż się potrzebuje, brak ruchu itp.
@eeehhh: Jak ktoś żyje "jako-tako", bo organizm był młody i jakoś dawał sobie radę, to szanse, że zbuduje nawet normalną formę po latach siedzenia na tyłku są nikłe.
I pisze to patrząc anegdotycznie na swój krąg
Ja też mam taki dowód anegdotycznych znajomych, gdzie każdy tyra w robocie i po godzinach pojeździ rowerkiem bo by od braku innych aktywności zwariował, starają się odżywiać lekko i świadomie,