Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 29 lat. Nie szukałam nikogo na siłę bo też nie czułam takiej potrzeby. Z przypadku wyszło, że poznałam obecnego chłopaka. Od około roku jesteśmy razem i jest ok. On ma 35 lat.
Pojawił się już pierwszy większy problem. Zaczął coś mówić o dziecku. Wcześniej stanowisko mieliśmy takie samo tzn lubimy swoje życie i nie chcemy go skrajnie utrudniać. Dla mnie ten pomysł jest szalony. Nie mam mieszkania, może
Mam 29 lat. Nie szukałam nikogo na siłę bo też nie czułam takiej potrzeby. Z przypadku wyszło, że poznałam obecnego chłopaka. Od około roku jesteśmy razem i jest ok. On ma 35 lat.
Pojawił się już pierwszy większy problem. Zaczął coś mówić o dziecku. Wcześniej stanowisko mieliśmy takie samo tzn lubimy swoje życie i nie chcemy go skrajnie utrudniać. Dla mnie ten pomysł jest szalony. Nie mam mieszkania, może
T_C_D +273
Po niemal trzech miesiącach testów mogę śmiało powiedzieć że efekt jest idealny. Karkówka jest super soczysta, krucha i mięciutka, beż żadnych żujących części. Lata świetlne lepsza niż przyrządzona jakąkolwiek inną metodą.
Akurat dzisiaj w wersji lekko azjatyckiej, smażona na kaczym smalcu, podana ze szpinakiem i tahini inspirowanym japońskim Goma Ae.
Dajcie trochę plusów to będę miał motywację żeby przerobić notatki na przepis i wrzucić.
#gotujzwykopem #keto #lowcarb #mirkoprzepisypl
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
@ShortyLookMean: jak się uprzesz, wystarczy termometr na bluetooth i kupa czasu, tanio a dobrze będzie tez multicooker, bo pro sprzęt do suwi kosztuje nawet kilkanaście k
@ShortyLookMean na początek, jeśli nie robicie kilku godzinnych przepisów, to wystarczy jak największy gar z wodą, woreczki z podwójną struna z ikei i termometr cyfrowy kuchenny tez z ikei. Da radę to ogarnąć w ten sposób bez większych inwestycji
Po prostu co jakiś czas widzę coś zrobione sousvide i zawsze mam ochotę spróbować takiego gotowania.
@Mirkosoft: dej tą karkówkę człowieku
@partycja_ A myślisz że z czego ta karkówka? Obyś była fit influenserką to idziesz pod nóż następna! :D