Aktywne Wpisy

maybe +199
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
PobierzCzy są jakieś fastfoody w Krakowie, które są czymś innym niż frytki, zapiekanka, kebab, pizza, kiełbaska z nyski i jest to coś z prostych składników bez masy chemikaliów - jak najmniej przetworzone. Coś co można zjeść na ulicy czyli też nie stołówka.
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie

Tragizmem całej ich sytuacji jest to, że mimo bycia dynamicznymi, społeczeństwo się ich wyrzekło.
dobra spadam, bo biauek ssie mi palca u nogi, trzymajcie się na tym wykopie
#przemyslenia #przrmysleniazdupy #takasytuacja
źródło: comment_2Q6bZ992gN3ZwWhwYtXgfNxZeaKTvAIB.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Faktycznie, teraz jest internet i zawiązywanie znajomości jest w pewnych warunkach łatwiejsze. Z drugiej strony też przesadzasz, jeśli chodzi o różnorodność grup, to właśnie kiedyś było dużo łatwiej złapać kontakt irl, ze względu na to, jak dużo było subkultur
Subkultur było na pęczki i tu zaznaczę, że to raczej 'jedyna prawilna subkultura ludzi z kościoła' była gnębiona, a nie gnębiła.