Aktywne Wpisy

MonazoPL +103
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji, ruszyła R E K O R D O W A promocja! Za założenie darmowego konta Revolut dostaniesz
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji, ruszyła R E K O R D O W A promocja! Za założenie darmowego konta Revolut dostaniesz
źródło: Revolut 175 zł
Pobierz
DrGreen_2 +124
Pamiętacie tę głośną historię sprzed lat? W 2003 roku mała brytyjska #uk dziewczynka została porwana z hotelu w Portugalii. Jej rodzice w tym czasie siedzieli w hotelowej restauracji, niczego nieświadomi. Potem było wielkie śledztwo – setki świadków, mnóstwo tropów, podejrzeń. Do dziś nie odnaleziono ani dziewczynki, ani jej ciała. Podejrzewano nawet rodziców, pojawiało się wiele różnych wersji wydarzeń.
Jednym z tropów była kobieta widziana w okolicy, sporządzono jej portret pamięciowy.
Jednym z tropów była kobieta widziana w okolicy, sporządzono jej portret pamięciowy.
źródło: Zrzut ekranu 2026-02-11 155228
Pobierz

Wymagania nowego NFS-a. Powinno mi pójść, pomimo minimalnie za słabego procka. Jak na razie wciąż FX-6300 bierze wszystko bez trudności.
#needforspeed #nfs #gry #pcmasterrace #ea #origin
@jedlin12: XDDDDD
The Crew 2 - ultra i 35-60, Forza Horizon 4 - średnio wysokie - przedział 45-60 z przewagą górnego przedziału. Project Cars 2, również zazwyczaj 60 FPS, przy pełnym gridzie, BF1 troszkę gorzej, ale średnie i zazwyczaj 45-60 FPS. To nie jest wbrew pozorom tak słaby procek, a ja w obecnego kompa nie zamierzam więcej inwestować (wymagałoby to zmiany płyty głównej itd. a
@jedlin12: super skoki
Dla mnie chrupiące jest poniżej 25. Ja naprawdę nie wymagam, by gra działała mi cały czas 60 FPS+, tylko żeby było płynnie, a dla mnie te wartości są płynnie, a tutaj obecna specyfikacja w zupełności wystarcza, zwłaszcza, że za wymianą procka, szłaby wymiana płyty głównej oraz pamięci RAM. Konsolowcy prawie cały czas grali w 30 i nie płaczą.
Komentarz usunięty przez autora
@jedlin12: to zapewnia stały frame rate a nie skoki