Aktywne Wpisy

moll +282
źródło: 1000018684
Pobierz
lunaexoriens +66
Poznań: rogale, uśmiechnięci poprzebierani ludzie, radosne progresywne miasto, gdzieś w tle zamek cesarski
Warszawa: race, kibolstwo z zasłoniętymi twarzami, smutne konserwatywne towarzystwo, gdzieś w tle radziecki pałac
#marszniepodleglosci #poznan #warszawa #11listopada
Warszawa: race, kibolstwo z zasłoniętymi twarzami, smutne konserwatywne towarzystwo, gdzieś w tle radziecki pałac
#marszniepodleglosci #poznan #warszawa #11listopada
źródło: 11 listopada
Pobierz

#ds Automobiles ma w swojej ofercie model DS7 Crossback, który można skonfigurować w bardzo ciekawy sposób.
Za 130 tysięcy zł dostajemy duży, świetnie wyglądający samochód. Przekonajcie się sami >>>> klik <<<<.
I mały bonus: Dzisiaj na tej stronie znajdziecie konsultanta z salonu DS, który on-line odpowie na Wasze pytania a z tej okazji małe #rozdajo - wśród wszystkich osób, które do końca dnia zaplusują ten wpis rozlosujemy jutro bardzo przydatny zaawansowany wielofunkcyjny miernik USB z ekranem OLED, jego zdjęcie w komentarzu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #samochody #krakow #dsautomobiles #francuskie
źródło: comment_shqMZlVjFuNWaoWxHpdbWmDXTOmVgJXW.jpg
Pobierzźródło: comment_XlnRfgM7FZJstuoq69S6GHSnSdZOw1wW.jpg
Pobierz@francuskie: xD
Wybierz jedno. Francuzi nie potrafią robić ładnych aut. Change my mind.
@dildo-vaggins: Nie no mi się akurat podobają. Właśnie dlatego kilka lat temu kupiłem nowiutkie C4 Grand Picasso. Tyle, że wygląd i sporo bajerów to jedyne, co to auto oferowało. Sama jazda i silnik to kupa więc po 2 latach pozbyłem się tego auta ;)