Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +600
Ja to już sam nie wiem czy tu trzeba się śmiać, płakać, czy wzywać psychiatrę.
źródło: image_picker_C6C22AFF-BF6E-47BD-AFD8-1C9A00D8687B-91647-00000C021022A56A
Pobierz
nightmeen +150
Budowa zamku w Stobnicy rozpoczęła się w 2015 r. i od początku wzbudzała kontrowersje, głównie ze względu na jego lokalizację. Zamek liczy ponad 70 m wysokości i około 200 m długości. Budowla ma 15 kondygnacji, a wysokość każdej z nich równa jest dwóm standardowym piętrom w typowym budownictwie mieszkalnym. Jego waga wynosi około 0,5 mln ton, a w samym zamku znajduje się aż 200 klatek schodowych.
Zamek położony jest na obrzeżach Puszczy
Zamek położony jest na obrzeżach Puszczy
źródło: DSC_0376
Pobierz

źródło: comment_yrkw103xItOndMNJ6I0UYYua728mNlyC.jpg
PobierzSkoro jest mi wszystko jedno, to lennie akceptuje wybór innych.
Jeśli nie ma na kogoś głosować, niech zapozna się z programami tego co obiecują że zrobią, lub założy swój komitet i sam stanie do wyborów.
Osoby nie głosujące, oddają swój głos osobom głodującym i akceptują ich wybór
Retoryka pisu jest taka, że mają poparcie całego społeczeństwa, a osoby ktore nie oddały na nich głosu to antypolska mniejszość
@fan_comy: Idąc twoim tokiem rozumowania władzę powinien sprawować tylko ten, który ma powyżej 50% poparcia? Czy może od razu 100%? Takie ogólnokrajowe
Komentarz usunięty przez autora
@Mrbimbek: To wtedy słuszne będzie twierdzenie, że są głosem ludu ¯\_(ツ)_/¯
@Tocarsky: i tak i nie... Bardzo dużo osób nie oddaje głosu "bo nie ma na kogo głosować". Mogłoby się
@NiebieskiWStringach: Jako argument w sprawie tego żeby iść na wybory to bardzo dobry argument, jest masa ludzi co teraz narzeka na PiS a nie byli głosować.