Wpis z mikrobloga

@rybsonk: tolerancja to zgadzanie się na bezkonfliktowe istnieje danej osoby, pomimo często innych poglądów czy zdania na różne tematy. Brak akceptacji to nie zgadzanie się z kimś i np twierdzenie że tak samo by się nie robiło samemu ani nie popierało danej osoby
  • Odpowiedz
to faktycznie smutne, że ludzie nie potrafią rozmawiać z kimś kto myśli od nich inaczej... :c

@kvoka ja takie wzajemne obrzucanie się gównem przez obie strony widzę tylko w internecie, w realu nigdy tego nie widziałem
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 26
@L3stko: z reguły nie ufam ludziom wierzącym w duchy i zjawiska paranormalne więc ten z krzyżykiem jest u mnie skreślony na starcie. Można się nie zgadzać i nie szanować jednocześnie XD elo
  • Odpowiedz
@L3stko: w zasadzie nie zamierzam bić katolików, a gdyby ktoś im zabraniał wierzyć w to w co wierzą nawet poszedłbym z nimi w jakimś marszu. Natomiast nie mam problemu mówić o tym że wiara katolicka to kłamstwa. Tolerancja przede wszystkim.
  • Odpowiedz
@haaryballs: no tak, bo aborcja/małżeństwa osób tej samej płci/adoptowanie dzieci przez pary jednopłciowe/okazywanie sobie uczuć przez osoby niehetero/noszenie makijażu będąc chłopakiem to takie straszne rzeczy XD To w katolach jest problem #takaprawda
  • Odpowiedz