Idziemy z dziewczyna po piwko i cistka na wieczór.
Wchodzimy do sklepu a przed nami 2 patusów i dzesika. My wiemy co chcemy sobie kupic i stoimy czekamy w kolejce. Zara wbija patus patrzy sie na mnie i pyta sie czy mam problem, i jak ze go nie przepuszcze to zaraz mi #!$%@? i bede na OIOMIE lezec. Mysle sobie "xD" i pytam sie czy do mnie mowi. Patus ze tak i zaraz #!$%@? bede zalowac. Mowie do niego prosze przede mnie ja sie nie bede klocic o kolejke. Dodam iz oni poszli na koniec sklepu szukac wódy i jakiejs szamy. No ale #!$%@? nie bede sie bic z idiotami szkoda zdrowia i nerwów. Jak wyszlismy ze sklepu to ta moja idiotka mówi ze powienienem byc bardziej zdecydowany, z tego co zrozumiałem chciała zebym sie #!$%@? z nim bił czy co? XDD
I taraz ona siedzi oglada film, a ja siedze #!$%@? i nie wiem co o tym myslec. Normalnie bym jej powiedział odrazu zeby sama sie z nimi #!$%@?ła oraz zeby sobie nowego frajera szukała ale wynajmujemy razem. Dodam tylko ze juz ja kiedys podejrzewalem o pato charakter, ale teraz jestem w szoku. Ona tym zaprezentowała totalnie inna wizje zycia i zachowania niz ja mam....
@pc386toHD: Zachowałeś się bardzo dobrze i odpowiedzialnie. Co więcej uchroniłeś od problemów nie tylko siebie, ale i ją, bo wcale nie powiedziane, że by nie oberwała. Daj jej do przeczytania o tym chłopaku, który został zamordowany (ktoś wklejał link), nich się zastanowi nad tym co #!$%@?ła.
@pc386toHD: inne różowe to widać lubią tworzyć problemy z dupy. Rozumiem gdybyś był faktycznie #!$%@? i wstydził się zareklamować zimną zupę w restauracji ok. Ale żeby czepiać się że się nie #!$%@?łes w sklepie z sebixami serio xd?
@pc386toHD #!$%@?, serio? Mój niebieski trenowal w ciul sztuk walki i pewnie by się ucieszył tylko na takie zaczepki, a ja bym go powstrzymywała, bo na #!$%@? ma się wdawac w bojke z patusami. jak się kogoś kocha to chyba się chce by mi włos z głowy nie spadł... Ja #!$%@?...nie ma nic romantycznego w spedzaniu razem wieczoru na izbie przyjęć czy prostowaniu przegrody nosowej. Szkoda że jej się nie zamarzył pojedynek
@pc386toHD: to ja może ze strony kobiety powiem, trochę jej dałeś znać, że jak będzie jakaś grubsza akcja w stylu ja ktoś będzie chciał zgwałcić to ty jej nawet nie obronisz. Kobieta chce się czuć przy facecie bezpiecznie. Ja miałam akcje, że jakiś menel mnie zmacal a mój facet nic nie zrobił. Ja mu to wybaczyłam, ale trochę niesmak pozostał.
@Bellie: Co ty pierdzielisz XD Co ma potencjalne zgwałcenie partnerki, do zaczepiania przez patusa w żabce? XDD
Twój chłop miał się też z menelem #!$%@?ć? I jak wg ciebie facet powinien się zachować w takiej sytuacji, żebyś czuła się 'bezpiecznie i że cię obroni'? XDDD
@Bellie: że co? O czym ty, #!$%@?, piszesz? Jak uniknięcie dyskusji z patolem i przesunięcie się w kolejce można w ogóle sprowadzać do braku obrony przy próbie gwałtu? Zwizualizowałaś sobie chociaż sytuację, o której OP pisze? Bo to pomoże zrozumieć jej mały kaliber. Nie zdarzyło ci się nikogo w sklepie przepuścić, że to od razu "brak poczucia bezpieczeństwa"? Jezus maria, laska, o czym ty, #!$%@?, piszesz...
@gdziesomojeokulary: tutaj akurat kolega postąpił rozsądnie. Ja tylko mówię o tym, że stracił w jej oczach jednak za taką odpowiedz. W stylu spoko, rób co ci się podoba. A mój chłopak nie musiał się #!$%@? z menelem. Wystarczyło go odepchnąć - zamiast tego ja to zrobiłam.
Co się #!$%@?ło sam nie wiem co myslec o tym.
Sytuacja:
Idziemy z dziewczyna po piwko i cistka na wieczór.
Wchodzimy do sklepu a przed nami 2 patusów i dzesika. My wiemy co chcemy sobie kupic i stoimy czekamy w kolejce. Zara wbija patus patrzy sie na mnie i pyta sie czy mam problem, i jak ze go nie przepuszcze to zaraz mi #!$%@? i bede na OIOMIE lezec. Mysle sobie "xD" i pytam sie czy do mnie mowi. Patus ze tak i zaraz #!$%@? bede zalowac. Mowie do niego prosze przede mnie ja sie nie bede klocic o kolejke. Dodam iz oni poszli na koniec sklepu szukac wódy i jakiejs szamy. No ale #!$%@? nie bede sie bic z idiotami szkoda zdrowia i nerwów. Jak wyszlismy ze sklepu to ta moja idiotka mówi ze powienienem byc bardziej zdecydowany, z tego co zrozumiałem chciała zebym sie #!$%@? z nim bił czy co? XDD
I taraz ona siedzi oglada film, a ja siedze #!$%@? i nie wiem co o tym myslec. Normalnie bym jej powiedział odrazu zeby sama sie z nimi #!$%@?ła oraz zeby sobie nowego frajera szukała ale wynajmujemy razem. Dodam tylko ze juz ja kiedys podejrzewalem o pato charakter, ale teraz jestem w szoku. Ona tym zaprezentowała totalnie inna wizje zycia i zachowania niz ja mam....
Co sie #!$%@?ło to nie wiem. Jestem cipą czy co
@pc386toHD: nie wiązała się z miękką fają
Szkoda że jej się nie zamarzył pojedynek
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Twój chłop miał się też z menelem #!$%@?ć? I jak wg ciebie facet powinien się zachować w takiej sytuacji, żebyś czuła się 'bezpiecznie i że cię obroni'? XDDD
Życie daje różne scenariusze. Osobiście