Wpis z mikrobloga

Nie ma to jak wrócić po 1.5 rocznej przerwie macierzyńskim i po tygodniu pracy isc na opiekę xD
Ja pier….. nienawidzę pracować z babami

#pracbaza #madki
  • 87
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 111
@girldoma: opieki jest dwa dni, po to jest opieka żeby się w nagłej sytuacji móc dzieckiem zająć. Sam brałem opiekę z konta żony i swój jeden dzień i to po urlopie dwa tygodnie+ l4 tydzień. Jeśli jest potrzeba to dziecko ważniejsze niż robota...przekonasz się jak Cię w robocie w ciula zrobią, albo będą chcieli i będziesz miała dziecko co ma wyższy priorytet..
PS. Kot sie nie liczy ;-)
  • Odpowiedz
współczuje twoim kolegom z pracy

@girldoma: Tacy najgorsi. Tu by urlop chciał, tam zwolnienie, a potem jeszcze chorym dzieckiem chce się pajac zajmować. To wręcz nie do wiary jak ludzie nie zdają sobie sprawy jak bardzo są niezastąpieni.
  • Odpowiedz
xd ale mentalność niewolnika

Zapamiętaj sobie, to nie twoja firma i nie twój problem

@RozowaZielonka: moj problem jak jestem kobieta w wieku rozrodczym a inne baby przesadzaja z wolnym. Polowe powinien brac ojciec bez wzgledu na to ile zarabiaja, bo to sranie do gniazda innym dziewczynom
  • Odpowiedz
@Neko-chan51: a może niech sobie rodzice między sobą ustalą kto będzie się zajmował dzieckiem w przypadku choroby tego dziecka? Dlaczego chcesz mówić ludziom jak mają żyć?
  • Odpowiedz
xd ale mentalność niewolnika

Zapamiętaj sobie, to nie twoja firma i nie twój problem

@RozowaZielonka: i właśnie przez takie komentarze od kobiet, w mojej firmie nie zatrudnia się kobiet ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
  • Odpowiedz