Aktywne Wpisy
Manio1199 +89
po #!$%@? te prawilniaki biorą estrogen? Oprócz robienia sobie nawzajem pały, lubią się jeszcze po cysiach pomacać czy jak?
#famemma
#famemma
thorgoth +56
Ktoś mi wytłumaczy pewien fenomen? Przez ostatnie lata konfiarze gardłowali o tym że trzeba zlikwidować TVP. Gardłował Bosak, gardłował Mentzen, wielu innych.
I teraz, gdy to się faktycznie zadziało, to wszyscy konfiarze nagle dupa cicho, nawet nie pierdną pod kołdrą.
To co, teraz już nagle telewizja publiczna fajna i łapy precz?
#polityka
I teraz, gdy to się faktycznie zadziało, to wszyscy konfiarze nagle dupa cicho, nawet nie pierdną pod kołdrą.
To co, teraz już nagle telewizja publiczna fajna i łapy precz?
#polityka
Często rozmawiamy na ten temat z pilotami i wiemy, że tego typu sytuacje zdarzają się niestety cyklicznie. Na podstawie poniższych zdjęć mogliśmy dokładnie ustalić nie tylko adres, ale nawet okno, z którego świecił laser.
Sprawa została zgłoszona do Urzędu Lotnictwa Cywilnego, skąd trafiła na policję, a sprawca usłyszał zarzuty. Podczas regularnych lotów pasażerskich bardzo trudno jest ustalić lokalizację "lasernika", dlatego sprawa zazwyczaj rozchodzi się po kościach. Mimo, że nam udało się zidentyfikować sprawcę, skończyło się podobnie. Mimo, że ten czyn zagrażał bezpieczeństwu naszemu oraz innych, został zakwalifikowany jako mało szkodliwy społecznie.
Do tej pory o tym nie pisaliśmy, jednak po niedawnym incydencie oślepiania śmigłowca LPR (czyli śmigłowca i załogi, których misją jest ratowanie życia) uznaliśmy, że trzeba uczulać ludzi na ten problem. To nie jest zabawa, a za oślepianie pilotów może grozić do 8 lat więzienia!
Trzymamy kciuki za powrót do zdrowia oślepionego lekarza.
W komentarzu drugie zdjęcie.
#lotnictwo #fotografia #laser #debile
@maciejmargas: zastanów się co piszesz, bo to jest jedno wielkie XD
XD
Czy to jakieś heheszki na portalu ze śmiesznymi obrazkami z waszej strony? Ten "atak" laserem był tak groźny że pilot nawet jego nie zauważył? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
ale to nie jest moja logika tylko twoja bo to ty ją wymyśliłeś i napisałeś. Oczywiście idiotyczne zabawy w oślepianie pilotów należy potępiać. Ja jedynie zwróciłem uwagę że kręcicie Małysza jakby nie wiadomo co się stało a w tym konkretnym przypadku pilot "nawet się nie zorientował".
Komentarz usunięty przez moderatora