Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Corranh: nie no bez jaj. Możesz zarabiać 10k I umieć złożyć meble z Ikei, wkręcić coś, powiesić obraz, etc. Jedno nie wyklucza drugiego
  • Odpowiedz
@Mzil: To miłe, kiedy para jest samowystarczalna, zarówno mężczyzna, jak i kobieta wnoszą coś w związek, a przy okazji imponują sobie wzajemnie umiejętnościami...
  • Odpowiedz
  • 0
@kholat1945: Ale o czym Ty mówisz. Ja oddaję auto do ASO, maskę otwoerałem może 2 razy żeby płynu do wycieraczek nalać, wynajmuję mieszkanie które jest odpicowane i nie trzeba w nim niczego remontować, a nawet gdyby to leci telefon do agencji, z fryzjerem nigdy w życiu nie i miałem kłopotu.
Jak lubisz się babrać to nikt nie broni, ale ja mam ciekawsze rzeczy do roboty.
  • Odpowiedz
  • 0
@przeczki: jak robisz to w ramach hobby to pewnie, ale to jest równie dobre hobby jak a(zde inne i nie widzę żadnego powodu dla którego facet miałby mieć akurat takie.
  • Odpowiedz
  • 0
@veranoo: Możesz, ale nie musisz. Zresztą trzeba być skończonym debilem żeby nie złożyć szafki z Ikei. Nie ma takich ludzi. Jak weźmiesz instrukcję to założysz, ale jak nigdy nie miałeś takiej potrzeby, bo zamawiasz z transportem to "nie umiesz" i bo nie masz powodu umieć.
  • Odpowiedz
@Corranh ASO ty wiesz kto pracuje w ASO 20 latek bez doświadczenia zarabiający najniższa bez chęci do pracy który ma w głowie siano... Raz w Kielcach jak popatrzyłem przez szybkie jak mi w ASO robią robotę, A drugi raz jak mi pognietli nowiutkie BMW mam dość ASO. Zadni fachowcy 20 letnie prostaki chachmenty naćpane. I już widzę to twoje odpicowane mieszkanie, daj mi numer do fryziera to się spytam o podstawowe
  • Odpowiedz