Wpis z mikrobloga

@dorszcz: kto kogo zmusza do podejścia "zastaw sie a postaw się" nikt nikogo nie zmusza do mieszkania samemu.
szkoda kasy na czynsz? siedzisz z rodzicami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#!$%@? ja świata nie układałem że są tak #!$%@? ceny wynajmu czy ceny mieszkań, 29 lat na karku i dokładam się do rachunków u rodziców.
@Konkol: 30 min robi Ci różnicę (sprawdzone, jechałem kilka razy do roboty samochodem 45 min rowerem jadę 1h15m(niekiedy jak przycisnę to się wyrabiam w 1h5min))? Jak są korki to ta różnica się bardzo zaciera, widzę to po autobusach. To że tak wolisz to po co skarżysz się na koszty paliwa jak tak wolisz. da się ich uniknąć. Nie musisz #!$%@?ć, dezodorant i chusteczki nawilżane robią robotę ( ͡° ͜ʖ
To że tak wolisz to po co skarżysz się na koszty paliwa jak tak wolisz. da się ich uniknąć. Nie musisz #!$%@?ć, dezodorant i chusteczki nawilżane robią robotę ( ͡° ͜ʖ ͡°) sam pracuje w biurowcu i nie mam prysznica, a jednak nie capi ode mnie. Po za tym capi 2-3dniowy pot, świeży nie wystarczy wieczorem zażyć długiej kąpieli.

@mati1990: Nie zawsze da się uniknąć a rower
@sylwke3100: wiatr i śnieg da się przeżyć, jak lekko pada też. Najgorsze ulewy bo ne zdążę wsiąść na rower i już nogi przemoczone. na upały tak jak pisałem chusteczki nawilżane i dezodorant, lepiej przyjechać 10 min przed i odpocząć.
@mati1990: Nie wszyscy mają takich pomocnych rodziców. Nie sztuka napisać byle co, żeby obronić swoją teorię z dupy.

jechałem kilka razy do roboty samochodem 45 min rowerem jadę 1h15m

@mati1990: Samochodem jadę 15 minut, rowerem ten dystans spokojnie ponad 40. Poza tym nie wyobrażam sobie gościa w koszuli i marynarce na rowerku niezależnie od pogody.

30 min robi Ci różnicę

@mati1990: 30 minut x 2. Tak, jak mamusia nie
@UowcaTroli: jeżdżę w rowerowych ( ͡° ͜ʖ ͡°) mam w robocie na zmianę 3 koszule i marynarkę (musiałem jechać samochodem żeby ubrań nie pomiąć).

obiady mam ogarnięte po drodze 14 zyla obiad dnia (czasami opieprzę w środku dnia ( ͡° ͜ʖ ͡°)).

IT guy, więc mam kontakt od szarego pracownika po dyrektora więc nie mogę capić.

To są wymówki i rzucane kłody na
@UowcaTroli: najlepszy moment to zdziwienie pracowników po robocie, 15 min temu widział mnie w koszuli i marynarce teraz obciśloki i koszulka ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ale pomału się przyzwyczają. W końcu jakby nie było płacą mi za wygląd 8 godzin dziennie więc nikt nie ma prawa się dopieprzać jak wyglądam 5 minut przed pracą i 2 minuty po.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@sylwke3100: wiatr i śnieg da się przeżyć, jak lekko pada też. Najgorsze ulewy bo ne zdążę wsiąść na rower i już nogi przemoczone. na upały tak jak pisałem chusteczki nawilżane i dezodorant, lepiej przyjechać 10 min przed i odpocząć.

@mati1990: Nie da się przeżyć bo to psuje komfort jazdy i powoduje że jesteś mokry, potem jeszcze musisz gdzieś te ubrania suszyć. Dodatkowo szybkość jazdy zależy od dnia i formy w