Wpis z mikrobloga

@dorszcz: kto kogo zmusza do podejścia "zastaw sie a postaw się" nikt nikogo nie zmusza do mieszkania samemu.
szkoda kasy na czynsz? siedzisz z rodzicami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
p------e ja świata nie układałem że są tak p------e ceny wynajmu czy ceny mieszkań, 29 lat na karku i dokładam się do rachunków u rodziców.
  • Odpowiedz
@Konkol: busem, rowerem(30km da się wiem po sobie, miałem doktora który jeździł 50 na zajęcia). Nie tylko samochodem się da, tak najwygodniej ale to nie jedyna możliwość.

@UowcaTroli: nie mówię o garnuszku, dokładać się do rachunków.
  • Odpowiedz
@mati1990: i jak nie masz prysznica to przyjeżdżasz spocony jak świnia, dziękuję bardzo. To, że ty chcesz 30km walić codziennie na rowerze do roboty to ja wolę zaoszczędzić ten czas i jechać autem
  • Odpowiedz
@UowcaTroli: jeżdżę w rowerowych ( ͡° ͜ʖ ͡°) mam w robocie na zmianę 3 koszule i marynarkę (musiałem jechać samochodem żeby ubrań nie pomiąć).

obiady mam ogarnięte po drodze 14 zyla obiad dnia (czasami opieprzę w środku dnia ( ͡° ͜ʖ ͡°)).

IT guy, więc mam kontakt od szarego pracownika po dyrektora więc nie mogę capić.

To są wymówki i rzucane kłody
  • Odpowiedz
@UowcaTroli: najlepszy moment to zdziwienie pracowników po robocie, 15 min temu widział mnie w koszuli i marynarce teraz obciśloki i koszulka ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ale pomału się przyzwyczają. W końcu jakby nie było płacą mi za wygląd 8 godzin dziennie więc nikt nie ma prawa się dopieprzać jak wyglądam 5 minut przed pracą i 2 minuty po.
  • Odpowiedz