Aktywne Wpisy

zuzixxx3 +1
Co chwilę jacyś ludzie w komentarzach albo w w wiadomościach sugerują mi, że jestem fejkiem. jak mam udowodnić, że jestem kobietą? (╯︵╰,)

zuzixxx3 +5
Przeszkadza Wam jak kobieta pracuje w miejscu, gdzie ma bezpośredni kontakt z klientem i nie ma pod koszulką stanika (odznaczają się sutki)? Bo przełożony się ostatnio do mnie dopieprzył, że “kuszę” klientów, a nienawidzę nosić tych niewygodnych uciskaczy cyckow (╯︵╰,)

Hej Mircy,
Zapisałem sie na kurs programowania w Pythonie.
Nie mam studiow w tym kierunku, ani zadnego doswiadczenia. Jedyne co to - tak z zainteresowania - kiedys postawilem kilka stron w wordpressie, potrafie skladac komputer z czesci, no i wsrod znajomych uchodze za tego co "zna sie na komputerach" ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jednak moja ambicja i marzeniem zawsze bylo zostac informatykiem programista. Jest to dobrze platna praca, w mojej perspektywie wygodna i ciekawa. Z bardzo duzym ssaniem na rynku, szczegolnie w Warszawie, gdzie mieszkam.
Powiedzcie mi - czy to ma w ogole sens? Czy po samych kursach, bez szkoly (mam inzyniera magistra, ale kierunek zupelnie niezwiazany) w ogole bede brany pod uwage? Slyszalem ze to mozliwe, bo tak duze jest zapotrzebowanie. Czy to prawda? Prosze o rade (ʘ‿ʘ)
Natomiast z doświadczenia wiem, że ludzie bardzo szybko się poddają na etapie pierwszego kontaktu z programowaniem, bo to po prostu nie jest łatwe.