Aktywne Wpisy

JoMaHaa +124

Rainmaker97 +135
polscy pciembiorcy: te podatki i koszty prowadzenia działalności mnie wykończą, daliby chociaż ten zus dobrowolny i sprowadzili więcej niewolników yyy przepraszam pracowników z bangladeszu i pakistanu bo nie wyczymie
też koszty prowadzenia działalności w Polsce na tle innych państw:
#antykapitalizm #biznes #gospodarka #podatki
też koszty prowadzenia działalności w Polsce na tle innych państw:
#antykapitalizm #biznes #gospodarka #podatki
źródło: IMG_5337
Pobierz

Właśnie skończyłem oglądać de_inferno w meczu Arcy vs SMASH (Styko, Mailelele), przegrane przez Polaków do 11 i... no właśnie, o co w tym wszystkim chodzi? Ja miałem wrażenie, że nie oglądam meczu na poziomie profesjonalnym, tylko jakieś PCW bez zaangażowania- mnóstwo błędów, fatalne tempo rozgrywki, nietrafione rotacje i poziom indywidualny.
Rozumiem, że Arcy dopiero wprowadza Inferno do swojej puli, ale takie sytuacje zdarzają się na wszystkich mapach, tak jakby grali ze sobą od tygodnia czy dwóch. Jakby w tym składzie nie było zrozumienia, dobrej komunikacji i sensownego prowadzenia- to jest po prostu rwany i męczący CS. Na papierze Aristocracy ma niezłych zawodników, doświadczenie, mocnego entry w postaci Dychy, ale także spokój Mouza i dwa mózgi w składzie, czyli Lorda i Taza. Skoro wszystko wydaje się takie 'sensowne', to gdzie jest problem? Co trzeba zrobić, żeby zawodnicy 'nadawali na tych samych falach' w grze i czy to jest w ogóle możliwe, skoro nie udaje się takim mistrzom jak Kuben czy Loord?
Co mnie zmotywowało do tej wiadomości? Poniższy clip, który prezentuje atak na BS B:
https://clips.twitch.tv/ThoughtfulRefinedShingleOptimizePrime
TLDR.
Współpraca, zrozumienie, brak pretensji i ostre treningi- czy to możliwe na polskiej scenie CS:GO? Czy jakiś zespół w ogóle jest w stanie zbudować sensowne struktury? Udało się ENCE, zrobiło to AVANGAR, a ZywOo uratował Vitality- a u nas?
#csgo
https://www.hltv.org/matches/2332296/heroic-vs-devilsone-esl-pro-league-season-9-europe