Wpis z mikrobloga

@Relewantna: takich wybierasz widocznie :P a tak poważnie, coś w tym jest, bo często słyszałem coś w stylu "wow, fajnie w końcu porozmawiać z kimś normalnym!". Szkoda, że z ryja taki sobie jestem XD
  • Odpowiedz
@Relewantna: Co to dokładnie znaczy? Na razie napisałaś o herbacie czyli raczej uszczypliwie a z mojej perspektywy z kobietami również rozmawia sie jak że ściana, tylko jeśli faceci zadaja banalne lub głupie pytania kobiety w ogóle o nic nie pytają.
  • Odpowiedz
@Relewantna: bo na badoo i "czatach" masz albo ludzi, którzy wiedzą do czego to służy tj. do szybkiego hookupu albo przegrywów, którzy nie mają znajomych, własnej sieci ludzi, nie potrafią w ogóle w umiejętności społeczne, sztukę konwersacji, generalnie są tak s---------i, że przez 20+ lat żadnej dziewczyny nie poznali. (Nie, że Ty jesteś jakąś gwiazdą, że tam siedzisz ;) )

Ale taki normalny atrakcyjny facet to rozmawia z ludźmi w
  • Odpowiedz
@Relewantna: Przecież z większością nie da się pisać na żaden temat. Jak rozpocząć rozmowę, z kimś takim? Pisać o obróbce skrawaniem? Serio, trzeba się zniżać do takiego poziomu, by rzucać suchary na lewo i prawo tylko dlatego żeby zainteresować osobę, która przez całe swoje życie nie potrafiła zainteresować samej siebie. Wiele nie potrafi nawet jednego zdania o sobie napisać. Jak już przejdzie do rozmowy to z reguły wyglada to tak,
  • Odpowiedz