Aktywne Wpisy
robert5502 +786
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
bedejutro +288
To jest chyba ten słynny rezystor 01005 (0.4x0.2mm) chociaż wydaje mi się mniejszy może nawet najmniejszy występujący czyli 008004 (0.25x0.15mm). Kurła jak śmieć, dawno mnie prosty element nie zaskoczył. Ze smartwatcha zalanego wypadł.
#elektronika #elektronikadiy #lutowanie #mikroelektronika #mikrolutowanie #ciekawostki
#elektronika #elektronikadiy #lutowanie #mikroelektronika #mikrolutowanie #ciekawostki
- czy masz foto?
- czy masz więcej foto?
- z kont jezdes?
- ile czasu jesteś sama?
W porywach szaleństwa jeden z drugim niekiedy do tego stałego zestawu pytań dołączy: czym się interesujesz?
I właściwie prawie każda rozmowa jest taka sama i czuję się, jakbym ciągle z tą samą osobą rozmawiała. Praktycznie mogłabym robić kopiuj-wklej i na to samo by wyszło. Czy to badoo czy interia czy cokolwiek innego - zawsze trzeba odpowiadać na te same pytania i każda rozmowa wygląda niemal identycznie. Kiedyś jednego w końcu się spytałam: Czy to jest rozmowa kwalifikacyjna? Odp: "Nie. To długo już sama?".
Jak słyszę, że jakaś para przez internet się poznała, to mam ochotę zapytać: no kurde, gdzie? No bo chyba nie na żadnych czatach czy portalach randkowych. Tam tylko na s--s się umawiają i nikogo nie obchodzi, żeby się poznać lepiej. Faceci tam tylko dziury do wsadzenia szukają, a nie kobiety do poznania. Cóż, może takie czasy.
A później czyta się na wykopie, jakie te kobiety są niedobre, złe, wyrachowane i tylko wygląd je interesuje. Tak, jakby faceci byli pod tym względem lepsi. :)
#badoo #czat #czateria #randki
- nie pisze pierwsza
- zainteresowania: netflix, podróże, muzyka ale to co w radiu leci
- w ogóle rzadko tu jestem, zajrzyj na mojego instagrama
- zdjęć nie wrzuciłam, dostaniesz jak zasłużysz
- 180+
@Relewantna: aha to fascynujace