Wpis z mikrobloga

@Relewantna: Odpowiadam.

1. Na portalach tego typu jest ogromny niedobór kobiet.
2. Aby w ogóle nawiązać kontakt z kobietą na czacie, przeciętny mężczyzna musi zagadać do kilkunastu i czekać aż któraś z nich w końcu odpisze, znajdując dla niego czas pośród dziesiątek innych zagajań. Widać też, że kobiety nie angażują się jakoś wielce w rozmowę i to one zazwyczaj odpowiadają najkrócej jak się da. Muszą wszak ogarniać wiele okien czatu na raz.
3.
  • Odpowiedz
  • 2
@Relewantna Wydaje mi się że faceci mają dużo większą wyobraźnię niż kobiety widać to po pubach restauracjach jaka jest konstruktywna rozmowa wśród facetow; praca,polityka, wykształcenie a u kobiet o ciuchach,imprezach i facetach a jak siedzą same ładne to wogle nie rozmawiają i przecinają się z zawiści zwrokiem, wybacz ale gdybyś przeprowadziła rzetelny test na tych portalach to wyszło by że 2/10 kobiet jedynie ma coś do zaoferowania poza urodą .
  • Odpowiedz
niemal wszyscy faceci są takimi monotematycznymi nudziarzami

lubię pić kawę o poranku zanurzając się w myślach przy jednoczesnym oglądaniu filmów na youtube.

@Relewantna: O wuju złoty, to musi być bait.
  • Odpowiedz
@Relewantna: Spróbuj na zaadoptuj faceta, ja tam znalazłam swojego chłopaka. Ogólna zasada to pójście w jakość, a nie ilość. Ja odrzucałam wszystkich bez jakiegokolwiek opisu, do którego można nawiązać. Sama swój pisałam właśnie w taki sposób.
Niektórzy mężczyźni są po prostu też nudni, sama miałam sytuacje, że odpowiadam kilkoma zdaniami z pytaniem na końcu w celu jakiegoś wypowiedzenia się mojego rozmówcy, a ten odpisuje jakoś mega zdawkowo i dodaje uśmiechniętą
  • Odpowiedz
jak ktoś ma wyobraźnię, to w moim opisie znajdzie sobie więcej punktów. Albo odpisze własnym opisem. A jak ktoś jest tak nudny, że chce mu się tylko o dupie marynie gadać do urzygu, to ja już wolę być sama. No bo co mi z takiego nudnego faceta

@Relewantna: to samo może powiedzieć facet "nudziarz" z takim opisem.
  • Odpowiedz
@Relewantna: Ale skąd. A po co od razu skakanie z spadochronem? Po prostu coś co faktycznie będzie jakimiś zainteresowaniami, a nie tylko jakąś randomową czynnością, którą codzienni wykonuje pierdylard ludzi an cały świecie. Zajebiście charakterystyczne kawa i youtube o poranku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz