Aktywne Wpisy

ElMurano +69
Ale wy jesteście odklejeni XD Pewnie to są drony szpiegujące chinoli, którzy aby nie było na nich zrobili też taki sam teatrzyk u siebie i tyle XD żadni kosmici wy autystyczni odklejeńcy co się tylko nie potrzebnie nakręcacie XDDDDDDDD Beka z was na maksa
#ufo
#ufo

Nicky23 +25
Dobra a teraz bez kitu kto się przyzna że widział jakieś #ufo na własne oczy XD ja widziałem światełka i sobie zapie*dalały z nieprawdopodobną prędkością po niebie ale nikomu o tym nie mówiłem bo i tak mnie mają za #!$%@? XD

#mikrokoksy #silownia #warszawskikoks
@vizori: Nie. Standard. Drogo, bo korzystają z najlepszej jakości serwatki dostępnej na rynku i wszystko sami skrupulatnie testują.
NO CIĘŻKO Z NAMI MAJĄ BO JESTEŚMY WYMAGAJĄCY CO DO JAKOŚCI.
Nie oszczędzamy na serwatce
nawet jest ten sam dodatek, 100mg wyciągu z róży i 30mg bioflanoidów (SUGEROWANIE ŻE TO NIE TEN SAM PRODUKT)
omega 3 90 tabletek na kfd 24zł, na wk 120 tabletek 55zł, skład ten sam, przypadek?
wit d+k i ashwagandy nawet mi się już nie chce sprawdzać bo wiadomo co wyjdzie
szkoda gadać
Jak dorosniesz to zrozumiesz na czym polega zycie na tym padole. xD
@zapomnialem_hasla_xd: Co ty pierdisz, za twoje pieniądze kupuje biedaku Cebulaku? xD
przecież wiadomo że wszystko co sprzedają youtuberzy chociażby ze względu na skale jest dużo droższe od takich samych produktów normalnie i jest formą wspomagania i ja to jak najbardziej szanuje, nie szanuje #!$%@? farmazonów xD