Wpis z mikrobloga

Jak często uprawiacie s-x?
Pytanie raczej do tej mniejszości w portalu będącej w związkach. Nie wiem czy nie jesteśmy z żoną jacyś uzależnieni gdy zadaję to pytanie znajomym to odpowiedzi raczej oscylują od kilku razy w miesiącu do kilku razy w roku co mnie szokuje. Gdy jesteśmy zdrowi, w pełni sił to przynajmniej dwa razy dziennie a jesteśmy 10 lat po ślubie, teraz na urlopie to praktycznie od rana nie wychodzimy z łóżka, tylko po kawę i prysznic. Biorę antydepresanty i mam słabsze libido przez co średni stosunek trwa od 30 do 60 min. W sumie to takie uzależnienie mi nie przeszkadza ale chciałbym wiedzieć jak to wygląda u was
#pytanie #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
C.....y - Jak często uprawiacie s-x?
Pytanie raczej do tej mniejszości w portalu będą...

źródło: comment_rdWqvjOqgG6LxjjJM0RwLS2Sf2IOezWJ.jpg

Pobierz
  • 278
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ChcePascLamy ankieta nie bierze pod uwage stażu, a to najwqzniejsze. powiem ci, ze jestescie wyjatkowo dobrani, ale tez macie wyjatkowe libido. Z mojego doswiadczenia, a bylem w kilku dlugoletnich zwiazkach, ja mam niskie libido, mi na poczatku zwiazku wystarcza raz dziennie, potem 2~4 razy w tygodniu i potem juz 2 x w tygodniu, raz w tygodniu. Mój przyjaciel i w sumie tez przyjaciolka to takie kroliki i zaczynali od kilku razy
  • Odpowiedz
@simperium: To zależy, jak jesteś na antydepresantach albo takim parogenie to możesz s--s uprawiać nawet dwie godziny na pełnym wzwodzie, ale przy spadku libido i anty przeważnie dopisują viagrę bo kuska może nie stanąć ( ͡ ͜ʖ ͡) jak stanie to jedziesz do siódmych potów. Wiec jeżeli 100 uprawia s--s 2 minuty a jeden 2 godziny to średnio Ci wychodzi 3 minuty ;) wiec by
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@zasadzka01: moim zdaniem zmniejszenie częstotliwości to norma sprawa. Z biegiem czasu ludzie wywołują mniejsze pobudzenie więc akcja przeprowadzana codziennie wymagałaby coraz więcej czasu a czasu z wiekiem zazwyczaj coraz mniej. Zmniejszenie częstotliwości powoduje czas się zmniejsza. A skoro do pełni szczęścia wystarczy z 2 razy na tydzień to po co częściej?
  • Odpowiedz
  • 0
@zasadzka01 domyślam się że z wiekiem "przechodzi", dlatego właśnie ta ankieta bo po rozmowach z rówieśnikami na ten temat poczułem się trochę dziwnie. Myślę że fakt iż nie mamy potomstwa też nie jest bez znaczenia. Koledzy date narodzin dziecka często wskazują jako koniec "nastoletniego seksu"
  • Odpowiedz
@ChcePascLamy ja jestem po 30ce i mam spora grupe bliskich dlugoletnich znajomych, wiec rozmawia sie na takie tematy. Najlepsi uprawiają s--s kilka razy w tygodniu. Mowa o zwiazkach minimum 5 lat. Wasz wynik wydaje mi sie imponujacy. Znam jedna tylko taka pare, ale oni przyznają, ze maja zawsze ochote, on moze i 5 razy na noc no i bawia sie ogolnie ponad norme, ale nie bede wchodzil w szczegoly. No ale
  • Odpowiedz
  • 0
mam słabsze libido przez co średni stosunek trwa od 30 do 60 min

@ChcePascLamy: oczywiście liczyć rozpoczynasz od momentu w którym pomyślałeś o tym, że może byłby s--s? ( ͡° ͜ʖ ͡°) . Przypominam, że średni czas, który ludzie spędzają na uprawianiu seksu, to 3-7 minut, niewielu ludzi uprawia s--s przez dłużej niż 12 minut.

@simperium dokładnie. Umarłabym z nudów gdyby s--s tyle trwał xd
  • Odpowiedz
Umarłabym z nudów

@kt13: gratuluję udanego pożycia seksualnego, jeśli leżysz i się nudzisz to też bym z Tobą tyle nie wytrzymał, s--s gdy tylko jedna osoba ma przyjemność to masturbacja lub p---------a
  • Odpowiedz