Aktywne Wpisy
szczurek_87 +117
Nie ma chyba gorszego miejsca do grania niż konsole xD
-Abonamenty na online
-gry po 300zł xD
-brak wstecznej kompatybilności
-grafika 30fps i upscalowana xD
-konsolki po 4k xD
-Abonamenty na online
-gry po 300zł xD
-brak wstecznej kompatybilności
-grafika 30fps i upscalowana xD
-konsolki po 4k xD
Pytanie raczej do tej mniejszości w portalu będącej w związkach. Nie wiem czy nie jesteśmy z żoną jacyś uzależnieni gdy zadaję to pytanie znajomym to odpowiedzi raczej oscylują od kilku razy w miesiącu do kilku razy w roku co mnie szokuje. Gdy jesteśmy zdrowi, w pełni sił to przynajmniej dwa razy dziennie a jesteśmy 10 lat po ślubie, teraz na urlopie to praktycznie od rana nie wychodzimy z łóżka, tylko po kawę i prysznic. Biorę antydepresanty i mam słabsze libido przez co średni stosunek trwa od 30 do 60 min. W sumie to takie uzależnienie mi nie przeszkadza ale chciałbym wiedzieć jak to wygląda u was
#pytanie #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Komentarz usunięty przez autora
@ChcePascLamy: oczywiście liczyć rozpoczynasz od momentu w którym pomyślałeś o tym, że może byłby s--s? ( ͡° ͜ʖ ͡°) . Przypominam, że średni czas, który ludzie spędzają na uprawianiu seksu, to 3-7 minut, niewielu ludzi uprawia s--s przez dłużej niż 12 minut.
@simperium dokładnie. Umarłabym z nudów gdyby s--s tyle trwał xd
Komentarz usunięty przez moderatora
@ChcePascLamy: to coś po hiszpańsku ? jak cardio?
@kt13: gratuluję udanego pożycia seksualnego, jeśli leżysz i się nudzisz to też bym z Tobą tyle nie wytrzymał, s--s gdy tylko jedna osoba ma przyjemność to masturbacja lub p---------a